Miljoenenspel

Prijzen

Bij het Miljoenenspel wordt ruim 65% van het ingelegde geld uitbetaald aan prijzen. Iedere week zullen er gegarandeerd drie hoofdprijzen uitgereikt worden van 100.000, 20.000 en 10.000 euro. Daarnaast worden er veel kleinere prijzen uitgereikt aan winnaars, variërend van 2,50 tot 1000 euro. In de Jackpot zit altijd minimaal 1 miljoen euro. Iedere week dat de Jackpot niet valt, groeit deze door naar een hoger bedrag. Dit kan oplopen tot maximaal 10 keer 1 miljoen euro. Op dit moment staat de Jackpot op € 1 miljoen. De prijzen die je wint, zijn belastingvrij en de kans dat je een prijs tussen 1,50 en 1 miljoen euro wint, is 1 op 8.

Gratis lot

Bij het Miljoenenspel zijn er twee mogelijkheden om gratis loten te krijgen. Neem je een proefabonnement van twaalf weken, dan krijg je een lot cadeau. Speel je automatisch mee, dan krijg je vier loten cadeau.

Trekking

De trekking van het Miljoenenspel vindt elke zaterdag om 21:30 uur plaats, zodat je nog meer kans maakt om prijzen te winnen. Dit wordt online bekend gemaakt en ook kun je hier de actuele uitslag volgen.

Gewonnen?

 • Prijzen t/m 600 euro: Deze prijzen kun je ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.
 • Prijzen van 600 t/m 10.100 euro: Je moet voor je prijs naar een geselecteerd verkooppunt gaan. De winkelier zal je gegevens invoeren in het systeem van het Miljoenenspel. Als deze gegevens zijn gecontroleerd door de loterij, moet je tekenen en ontvang je een ontvangstbewijs. Het geld zal binnen vijf werkdagen op je rekening worden overgemaakt.
 • Prijzen vanaf 10.100 euro: Je moet je prijs innen op het hoofdkantoor van de Nederlandse Staatsloterij en maak van tevoren even een afspraak.

Meespelen

Je kunt elke week automatisch meespelen met het Miljoenenspel of je kunt eenmalig meedoen met een trekking. Per lot kun je zelf het derde getal kiezen, ook wel jouw geluksgetal. Je kunt er ook voor kiezen om geen getal in te vullen, dan wordt het voor jou bepaald. Een lot kost 5 euro. Het is ook mogelijk om online mee te spelen met het Miljoenenspel.

Met een ballensysteem wordt bepaald of de Jackpot valt. In de ballenmachine zitten zes ballen en elke trekking worden er drie ballen getrokken. Wanneer er drie ballen van dezelfde kleur worden getrokken, valt de Jackpot.

Geschiedenis

Het miljoenenspel wordt voor het eerst gespeeld op 3 maart 2012. Het is daarmee de jongste loterij van Nederland. Het Miljoenenspel is onderdeel van de Staatsloterij. Uit onderzoek onder hun deelnemers is gebleken dat veel mensen graag zien dat de grote prijzen opgedeeld worden in kleinere prijzen. Op die manier zouden meer mensen van het geld kunnen genieten.

Contact

Het Miljoenenspel bevindt zich in het pand van de Nederlandse Staatsloterij aan de Paleisstraat 5 in het centrum van Den Haag.

Postadres:
Het Miljoenenspel
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

Het Miljoenenspel is gratis te bereiken op telefoonnummer 0800 – 02 31 303 of via het contactformulier.

8 reacties op “Miljoenenspel
 1. van Triest zegt:

  Bij ons wordt nu al maandelijks geld afgeschreven. Vervalt deze trekking omdat nu het miljoenenspel begint?

  • nick zegt:

   De Staatsloterij start met een nieuwe loterij Het Miljoenenspel. Deze nieuwe loterij komt er gewoon bij en vervangt de Staastloterij dus niet!

   Als je op dit moment mee doet met de Staatsloterij betekend dat niet dat je automatisch mee doet met Het Miljoenenspel. Daar dien je je apart voor op te geven. Je kunt echter wel met je “Mijn Staatsloterij” gegevens inloggen op de website van Het Miljoenenspel

 2. smiek zegt:

  Waar komt de pot vandaan die gebruikt wordt voor het uitkeren van de prijzen van het miljoenenspel??? Wordt dit overgeheveld uit de staatsloterijpot? Dit zou erg oneerlijk zijn want dit is ingelegd door de spelers van de staatsloterij terwijl die niet automatisch mee doen aan het miljoenenspel. Graag eerlijke reactie.

 3. J.C.H. Greup zegt:

  l velen jaren speel ik mee met Dayzers en nu verandert in miljoenespel. Hoe kom ik mijn vaste lotnummers te weten ?

 4. shivan angnoe zegt:

  Ik werk te M.c.Donald en wil graag online spel spelen om meer geld te winnen en iets goeds doen met dat geld in de toekomst en in de maatschappij

 5. G,Leufkens zegt:

  Ik speel al heel lang mee met miljoenenspel
  De grootste prijs wat ik gewonnen heb =3,50
  NU had ik hem 3 weken geleden opgezecht per mail ook al 3x op gereclameerd maar tot op heden geen antwoord
  Dus mensen let op waar je aan begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

16 − fifteen =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Het Miljoenenspel

koop miljoenenspel loten.

Miljoenenspel in het kort

Winkans 1 op 8
Volgende jackpot € 1 miljoen
Laatste trekking 23 augustus 2014
Volgende trekking zaterdag 30 augustus
Kosten heel lot € 5,00
Prijs belastingvrij Ja
Steun goede doelen Nee
Automatisch meespelen mogelijk Ja
Aantal trekkingen per maand elke week
Laagste prijs € 2,50
Zelf cijfers bepalen 3e cijfer

Lees meer over het Miljoenenspel

De website Loten.nl is een initiatief van Publia en er bestaat geen relatie tussen Publia en het Miljoenenspel. het Miljoenenspel is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onvolledige en/of onjuiste informatie en/of trekkingsuitslagen afkomstig van de website Loten.nl.
Welk cijfer hoort op de plaats van het vraagteken? Speel mee en maak kans op een droomreis!