Miljoenenspel uitslag 16 augustus 2014

Trekkingsuitslag Miljoenenspel

Kies hier de datum van het Miljoenenspel.

Trekkingsuitslag van 16 augustus 2014

Prijzen t/m  10.000 euro

9
8
7
1
4
E

10.000 euro


9
8
7
1
4

250 euro


9
8
7
1

50 euro


8
7
1
4

50 euro


9
8
7

15 euro


8
7
1

15 euro


7
1
4

15 euro


9
8

2,5 euro


8
7

2,5 euro


7
1

2,5 euro


1
4

2,5 euro


E

7,5 euro


C

 is de Miljoenenletter *


Prijzen t/m  5.000 euro

2
8
2
3
9
G

5.000 euro


2
8
2
3
9

100 euro


2
8
2
3

25 euro


8
2
3
9

25 euro


2
8
2

10 euro


8
2
3

10 euro


2
3
9

10 euro


2
8

2 euro


8
2

2 euro


2
3

2 euro


3
9

2 euro


G

5 euro


I

 is de Miljoenenletter *Bron: Miljoenenspel.nl
De website Loten.nl is een initiatief van Publia en er bestaat geen relatie tussen Publia en het Miljoenenspel. het Miljoenenspel is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onvolledige en/of onjuiste informatie en/of trekkingsuitslagen afkomstig van de website Loten.nl.

53 reacties op “Miljoenenspel
 1. Anna zegt:

  Wanneer is er nou eigenlijk al eens een miljoen uitbetaald? Uit de trekkingslijsten maak ik in ieder geval op, dat de hoogste prijs honderduizend euro is.

 2. Anna zegt:

  Beetje rare naam “Miljoenenspel”, als er geen miljoen wordt uitgekeerd.

 3. A.Bruin zegt:

  De suggestie wordt gewekt dat de kans om iets te winnen groter is dan bij andere loterijen. Ik heb al heel vaak een lot gekocht, maar nog helemaal niets gewonnen. Nog geen 1,5 euro. Teleurstellend.

 4. Henneman zegt:

  na 20 loten 1x 1,5 euro gehad, kans om iets te winnen dus erg laag.

  • Piet zegt:

   Als U kunt rekenen is de winkans m.b.t winnen irrelatief ,maar juist illogisch incorragitatief! De wet van Murphy samen ? met Fermat.???.;(Woede staat tot kalmte)

 5. ja v/d veen zegt:

  een keer 5euro vanavond 1.50 niet leuk

 6. Henny zegt:

  Ik begrijp van het hele spel niks, dacht dat ik vorige week een grote prijs had, kom ik in de winkel 1,5.Moest er wel om lachen,Dus begrijp ik het niet. Ben ik een beetje dom?

  • bert zegt:

   als er op jouw lot een grote prijs is gevallen. en de nummers kloppen moet je het bedrag af kunnen hallen bij de nederlandse bank. groetjes bert

 7. snake zegt:

  Ik heb de laaste 5 weken elke week prijs maar alles onder 5euro dus je verliest altijd. Het is inderdaad vreemd dat er bij miljoenenspel geen miljoen wordt uitgekeerd zoals de reclame wel doet vermoeden

 8. els zegt:

  ben het zeker met de vorige sprekers eens. winkans is zeer laag. doe al vanaf hdt begin mee. haal trouw elke week een lot want wie weet maar nee hoor hoogste bedrag 3.50. teleurstellend

 9. Johanna zegt:

  weer niks hahaha…. speel al zo’n 20 jaar mee, 1x € 100 gewonnen maar het blijft spannend. Kan het dus ook niet laten, gewoon incalculeren dat je niets wint, valt er een (klein) prijsje op je lot dan is dat meegenomen…. verder niet zeuren dus, ‘t valt niet voor niks onder de noemer “gokken”.
  Lot voor de volgende trekking ligt al klaar… wie weet en zo niet ook geen ramp.

 10. W.Manche zegt:

  Kansen waren veel groter bij het vervangende spel DAYZERS,nee de Staatsloterij heeft het slim opgezet. Bij DAYZERS had ik zeker om de 2 weken het kleinste bedrag te pakken. Nu gaan er zowat 6weken heen en dan is de prijs ten opzichte van die €. 5 een duur loterijtje geworden.
  Maar je weet maar nooit.

 11. M.jaddani zegt:

  Als ik uw reclames op tv moet geloven komen er iedere week miljonairs er bij en dat win kans zeer groot is. Nix vanwaar! 5 euro per lot is gewoon oplichter, zie vandaag voor het eerst de prijzenlijst op uw website, om te lachen en huilen , 3 magere trekkingen.
  Speel voortaan de staatsloterij, een eurootje erbij en ik speel met 2 loten en heb veel veel meer kans op een prijs.
  Mohamed.

 12. berend zegt:

  waardeloos spel de kans is groter dat je iets wint maar ???????

 13. Corné zegt:

  Volgens mij wordt de trekking van de staatsloterij en het miljoenenspel intern beïnvloed, en daarom oplichterij, omdat de hoofdprijzen bijna niet worden uitgekeerd, zodat deze oplopen en daardoor meer mensen meedoen, en als de hoofdprijs valt, ben ik benieuwd waar en bij wie hij valt(misschien ook wel intern)

 14. gerrie zegt:

  een grote oplichters praktijk zijn de staatsloterij en miljoenenspel ze maken je wijs dat je zoveel kan winnen maar ik geloof dat er eigenlijk nooit iets word uitgekeerd.

 15. jeanine zegt:

  Ze zeggen dat er dat er deze maand 9miljoen uit is gegaan maar zie hierboven geen winnaars staan beetje vreemd vind jullie niet?

 16. joep zegt:

  Helaas ook nog nooit iets gewonnen, zou ook leuk zijn als er iemand hier laat weten dat hij wel ooit een groot bedrag heeft gewonnen.
  Ik denk zelf dat die niet bestaan.
  Het beste is dat niemand neer mee speeld.

 17. de Haan zegt:

  Een grote waardeloze zooi, ik ken veel mensen maar nog nooit iets gewonnen. een grote oplichters zooi, ik denk dat het geld gewoon naar de werknemers gaat en jij krijg als je geluk heb €1.50 althans dat is ook voor mij de hoogste prijs die ik in al die tijd heb gewonnen.

 18. Anton zegt:

  Hebben ze echt gezegd dat er deze (inmiddels vorige) maand 9 miljoen uit is gegaan? Wat een leugenaars! De armetierige rijtjes van de trekking boven tonen aan dat dit niet waar kan zijn. In het begin wilde ik het nog wel geloven, meer kans op een miljoen. Inmidddels weet ik wel beter, een zusje van de oplichtersbende Staatsloterij.

 19. Greytail zegt:

  Ik speel al 35 jaar in de staatsloterij mee.prijzen gewonnen van 1 gulden tot 5euro de postcodeloterij €13.000 gewonnen. Daar heb je meer kans

 20. André zegt:

  Hebben ze dat echt gezegd, dat er in een maand 9 miljoen uit is gegaan? Dan zijn het nog grotere bedriegers dan ik dacht. In het begin geloofde ik nog in deze opzet. Al te vaak las ik echter het bekende zinnetje ‘De Jackpot is niet gevallen’. Ik ben in ieder geval gestopt met het kopen van loten.

 21. Leo zegt:

  Is de staatsloterij alweer de zaak aan het belazeren! Zijn onlangs door het hoger gerechtshof in het ongelijk gesteld, zie loterijverlies ,maar weer een rechtszaak aanspannen !!

 22. kenneth zegt:

  wat de staat betreft; verdiend de staat op elke lot 5 euro en op de miljoenen spel 3,50 ,om eerlijk te zijn tegen de staat en de personen die dat koopt minst gelijk te spelen,stop de burgers voor gek te houden

  • kenneth zegt:

   Geachte
   U/we vraag om een reactie ,maar het lijkt het wordt niks mee gedaan ,oftewel verwachten personen die reageert ,het lijkt of het erger wordt ,nu vallen bijna de zelfde getallen ,waar blijft de rest of word gekeken wat zijn de meest verkochte getallen,hoop dat u/we realiseert dat de maatschappij niet blijft slappen

 23. G.J zegt:

  De Miljoenenloterij mooie naam voor een prijs die vlg mij nooit wordt uitgekeerd,ik heb al zo vaak mee gedaan maar enige wat je ooit hebt is 2,50 aan prijzen. Dus een loterij met veel tam tam +poes pas maar zonde om er geld aan uit te geven.
  Voor mij geen miljoenenloterij meer !!
  Net als staatsloterij waar loten die niet verkocht zijn mee te laten doen in trekking, en altijd opdeze niet verkochte loten de prijs valt, je kun me nog meer vertellen!

 24. ja v/d veen zegt:

  inderdaad je word blij gemaakt met een dooie mus.waar blijft het geld van de jackpot?

 25. cor zegt:

  veel beloven ,maar weinig uitkeren.
  we worden gewoon bedondert

 26. souf zegt:

  als jij een miljoen ga jij heus niet op de site van loten.nl/trekkinguitslagen/miljoenenspel/ om iedereen te vertellen dat je hebt gewonnen, eerste beste ticket boeken en genieten. Al niks gewonnen mensen gaan zitten klagen op het internet terwijl de winnaars aan het genieten zijn dus ga niet wijs doen.

 27. L.Dreijer-Nierop zegt:

  Net als mijn voorgangers die een reactie geven, koop al zeker 28 weken op zaterdag een lot nog NOOIT wat gewonnen, kan het beter op sparen. Dit was dus de laatste keer!!! Ik heb zelf ook nog nooit gehoord dat er iemand een miljoen heeft gewonnen.Loes

 28. hans zegt:

  souf het klopt niet helemaal wat je zegt je kunt ook zien als het miljoen niet gevallen is.
  Het is het zelfde als de staats denk ik prijzen trekken uit alle nummers verkocht of niet
  en het is raar maar dan valt de prijs vaak op een niet verkocht nummer.
  En wij maar blijven hopen.
  gr hans

 29. diesel zegt:

  Er gaan wel grote prijzen uit in mei 10.000 gewonnen

 30. cecilia zegt:

  Ben het helemaal mij eens.Het zijn een stelletje oplichters.Vind het
  heel raar dat de jacktpot ieder keer weer oploopt tot
  over de 20 miljoen voordat het uit gaat.
  Heb mensen die het financiel heel moeilijk hebben,ze kopen dan loten in de hoop
  iets te winnen.Ze gaan niet even voor de hoofd prrijs,maar je komt er
  altijd bedrogen uit met 5 tot10 euro.Het wordt maar toegestaan.
  Als wij met z’n allen geen loten,zien hoe dat zich ontwikkelt.

 31. Benzine zegt:

  Je wordt je hele leven al bedondert door de mensen achter deze organisatie en werk in het algemeen.
  Zij lachen jullie allemaal uit zij krijgen het geld van jullie door mooie praatjes en het media gebeuren!!!Uitsloven van mensen die geloven te winnen terwijl de kans is 1 op de zoveelste miljoenen mensen!!!!(zelfs dan nog niet eens ).Het zelfde als de staatslottery de loten zijn meestal niet verkocht en kunnen ze jullie geld gewoon weg sluizen of de luxe leven leiden van het geld wat ze jullie afhandig hebben gemaakt.Wie is er nu dom om erin te trappen………………….????
  Niet klagen maar gewoon stoppen zodat zij geen geld van de mensen krijgen om de grote jongen uit te hangen want ze hebben ook nog een eerrrrrrrr van hier naar hong kong…………….

 32. Yves B zegt:

  Ik heb gvd loten gekocht nu zie ik dat het oplichting is?! Had ik jullie reacties maar eerder gelezen..

  Dat er niet elke keer een miljoen uit gaat is logisch maar soms moet dat wel gebeuren..

  Hij staat nu op x2 dus dan is ie 3 weken trg tog eruit gegaan>?>

 33. TT zegt:

  Ik heb na het lezen van deze berichten een beetje spijt dat ik 2 loten gekocht heb. Ik kan pas morgen checken of ik iets gewonnen heb, maar ik durf er niet meer op hopen na al deze negatieve berichten …… Weggegooid geld ????

 34. Piet zegt:

  Omdat de loten twee voor de prijs van een waren heb ik ook een keer mee gedaan maar ook gelijk de laatste keer. Hoe kun je nou een loterij doen met als eindresultaat 3 begin cijfers ipv 10 zoals bij de staatsloterij. Echt maf

 35. Simon A zegt:

  €5, vind ik wel veel voor een loterij met zo weinig kansen.
  Voor € 3,- kan je ook meespelen in de staatsloterij, waarbij
  de kans ook al miniem is. Mogelijk mag ik nog gelukkig zijn
  met een prijs van € 1.50 op 6 loten.Voor het overige ben ik
  het grotendeels eens met de andere klagers.

 36. Maria zegt:

  Weinig kansen. Zeker door dezelfde cijfercombinaties. En ik heb weinig miljoenen gezien.
  Niet voor herhaling vatbaar!

 37. Lidia zegt:

  Ik denk dat alle loterijen zwaar gemanipuleerd worden, het zijn altijd winnaars die het geld of niet nodig hebben en al vermogend zijn. Of al bijna met een been in hun graf staan? En dan zeggen ze op alle verkochte loten valt een prijs ja met zulke lage bedragen uit te keren vaart de staatsloterij wel en de miljoenenspel. De investeerders en de directie worden er het rijkst van….. en we spekken ze zelf omdat je elke keer weer denkt als je niet speelt een gemiste kans is laten we eerlijk zijn, toch?

 38. T zegt:

  Wat een ***spel zeg idd weg gegooid geld dit was echt de laatste keer hopen op een beetje geluk in m’n leven. Echt genoeg van alle oplichtingen….

 39. Angelique zegt:

  Ik krijg steeds meer het gevoel,dat het miljoenenspel, een evenbeeld van de Staatsloterij is. Je wordt belazerd. Ik ga hier danook mee stoppen. Kocht iedere week twee loten. €1,50 is het hoogste bedrag wat ik heb gewonnen. Speel al driekwart jaar mee. Dus tel uit je winst. Ik ben er klaar mee.

 40. HUb zegt:

  alles wat met de staat(s)(k)loterij) te maken heeft is gewoon iedereen die nog een beetje geld heeft en dat zijn er veel, geld af te troggelen, ik heb nog nooit iemand gehoord en of gezien die 1 miljoen heeft gewonnen!!!! ik denk dat moedertje staat hier ook een stuk zwart geld mee probeert terug te verdienen, die ze normaal misloopt!!!!!

 41. John V zegt:

  Overal waar veel geld in omgaat word je belazerd,of het nu goede doelen zijn of loterijen,er zijn er een paar die onder het toezicht van de Notaris flink de,r zakken zitten te vullen,hier moet de slogan zijn”meer mensen (G)een miljoen,en sommige loterijen worden in Nederland niet verkocht en bedrijven maar boetes opleggen wegens Kartelvorming,als je het mij vraagt stinkt dit ook aan alle kanten.

  • Hilliei zegt:

   Ik doe al vanaf het prille begin mee maar nu is het genoeg geweest! Vandaag nog ga ik opzeggen. Heb ik in elk geval elke week wat geld over. Stelletje opli hters.

 42. henk zegt:

  ik speelde vaak mee ,1 x 3,50 gewonnen,dus ik vind het 2x niks,bovendien is nergens te zien waar 1 0f meer miljoen valt,laat staan hoeveel prijzen er zijn gevallen,ook al lees je dat er deze week geen miljoen is gevallen gaat de bv 4x1miljoen plots naar 1 miljoen,dus een ongeloofwaardige loterij voor mij.ook reden dat ik er mee gestopt ben.

 43. anita zegt:

  Graag zou ik deze oplichting aan de kaak stellen en zorgen dat deze criminelen ( witte boorden ) eens goed aangepakt worden!
  wie doet er mee? het is hetzelfde als bij de staatsloten, niemand weet hoeveel geld hierin omgaat ? en wat er blijft hangen?
  Het is niet inzichtelijk en al zeker niet hoeveel er binnen komt? en wat er uit gaat?
  in ieder geval worden er weer trekkingen gedaan, waarbij loten NIET worden verkocht, dus hetzelfde: een loterij die geld verloot onder niet bestaande, verkochte loten.
  DAT MAG NIET! daar zijn ze al op berecht, maar beginnen gewoon weer onder een andere naam, het miljoenspel
  ik heb het nagekeken, er is tot nu tot maar een paar miljoen, van al dat geld gewonnen : 100000 euro is nog altijd 1/10 van een 1 miljoen en al die andere “kleine prijzen”zijn peanuts vergeleken bij wat er binnenkomt

  IN deze crisistijd moet hier snel een eind aan gemaakt worden, dit is vals en er wordt misbruik gemaakt van mensen die nog steeds een beetje HOOP hebben.

 44. ilona zegt:

  Zo onduidelijk niks uitslag op hun eigen site, en vandaag zou er ook
  een mini te winnen zijn, waar vind je dat terug???
  Dit was 1x 5 euro, pfff wat n afgang.

 45. Rodney zegt:

  Hoi mensen je wordt gewoon belazert koop liever eten met je geld of ga het sparen het zijn geboren oplichters allemaal zijn dat.

 46. fred meihuizen zegt:

  ik ga naar de ombusman voor uitleg en hoop dat het wordt uitgezonden wat voor oplichters bende dit is en ik ben lid AF!!!!!

 47. h zegt:

  nog nooit wat gewonnen bah stop er mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 + eight =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welk cijfer hoort op de plaats van het vraagteken? Speel mee en maak kans op een droomreis!