Home / Acties / Betaalt de VriendenLoterij 30 maanden lang je huur, verzekering of andere kosten?

Betaalt de VriendenLoterij 30 maanden lang je huur, verzekering of andere kosten?

De VriendenLoterij bestaat 30 jaar en daarmee maak je extra kans op feestprijzen. Zo zie je direct of de VriendenLoterij 30 maanden lang je boodschappen, zorgverzekering, huur/hypotheek, € 150,- zakgeld, gas/water/elektra of iets anders betaalt. Je ziet direct of je iets ontvangt. Daarnaast ontvang je gegarandeerd een cadeaukaart naar keuze ter waarde van € 20,-. Verder speel je in 2019 mee voor de prijzenpot van € 38 miljoen.

Bij de VriendenLoterij speel je mee met je mobiele nummer. De VriendenLoterij is de loterij die een vriend wil zijn voor alle Nederlanders. De loterij is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. En ook voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. Met jouw deelname aan de VriendenLoterij steun je goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn. In dit geval  steun je Alzheimer Nederland. Daarnaast maak je met je deelname kans op grote prijzen zoals € 1 miljoen, € 100.000,-, € 25.000,- een iPhone X en ruim 375.000 andere prijzen. Deze prijzen worden elke werkdag, elke week en elke maand uitgereikt.

Wil je ook kans maken op 30 maanden je kosten betaling en gegarandeerd een cadeaukaart naar keuze? Ga dan meespelen met de VriendenLoterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer