Home / Acties / € 329,7 miljoen aan prijzen en cadeaus + 1e maand gratis + Hema-cadeaukaart

€ 329,7 miljoen aan prijzen en cadeaus + 1e maand gratis + Hema-cadeaukaart

De PostcodeKanjer is nog maar net gevallen en de prijzen voor 2019 zijn bekend gemaakt. In 2019 speel je bij de Postcode Loterij mee voor € 329,7 miljoen aan prijzen en cadeaus. Alleen in januari speel je de eerste maand gratis mee én ontvang je een HEMA cadeaukaart ter waarde van € 15,-.

Over de Postcode Loterij

Bij de Postcode Loterij speel je mee met je postcode. Het leuke is dat als jij wint, je deelnemende buren ook winnen. Elke maand worden er door de Postcode Loterij honderdduizenden prijzen uitgereikt. Zo maak je elke zaterdag met je postcode kans op de Buurt-ton van € 100.000,- en elke zondag op de Straatprijs van € 25.000,- en en BMW 118iA. Naast geldprijzen kunt je ook andere prijzen winnen. Zoals cadeaukaarten, Dove verwenprijs en een Plant naar keuze.

Bovendien steun je met je deelname goede doelen die zich inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld. Uitslagen worden elke 8e van de maand gepubliceerd en vind je op deze pagina. En bevalt het meespelen je niet meer? Dan kun je altijd de Postcode Loterij opzeggen.

Speel de eerste maand gratis mee en ontvang een HEMA Cadeaukaart van € 15,-. Speel mee ›

© 2019 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer