Quantcast
Home / Acties / Iedere maand kans op extra prijzen met Plus of Premium

Iedere maand kans op extra prijzen met Plus of Premium

De Postcode Loterij heeft een interessante toevoeging aan haar prijzenpakket: Plus en Premium! Met Plus en Premium maak je niet alleen kans op reguliere (geld)prijzen, maar ook op extra jaarlijkse prijzen van €25.000 voor 10 jaar lang en premium prijzen zoals een Tesla Model X Plaid, een luxueuze wereldreis of een vakantiehuis. Wil je liever het geldbedrag van je premium prijs ontvangen? Dan kun je dit eenvoudig laten uitbetalen.

postcode loterij premium

Wil je ook kans maken op mooie prijzen en tegelijkertijd goede doelen steunen? Speel dan mee met de Postcode Loterij. Met een prijzenpot van €425,9 MILJOEN en 60.000 winnende postcodes per maand, is de kans groot dat ook jij in 2023 blij gemaakt wordt.

Plus

Voor een bedrag van €17,50 per trekking maak je kans op de Wekelijkse Straatprijs van €25.000,- per lot, de Maandelijkse SuperPostcodeprijs van €1 MILJOEN én de PostcodeKanjer van €58,9 MILJOEN. Wil je nog meer prijzen winnen? Kies dan voor Plus en maak elk jaar kans op €25.000,- voor 10 jaar lang!

Premium

Kies je voor Premium, dan speel je mee voor dezelfde prijzen als Plus én maak je ook kans op premium prijzen zoals een Tesla Model X Plaid, een luxe wereldreis en een vakantiehuis. Dat kost je €5,- extra per trekking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer