Home / Acties / Kies je voetbal en zie direct of je € 25.000,- wint

Kies je voetbal en zie direct of je € 25.000,- wint

Als je nu gaat meespelen met de VriendenLoterij maak je direct kans op € 25.000,- en ontvang je gegarandeerd €20,-. Bovendien speel je de rest van de maand gratis mee met VriendenLoterij Bingo én de eerstvolgende Lotnummertrekking. Je 06-nummer wordt je VriendenLoterij lotnummer. Deze wordt ook gekoppeld aan je Bingokaarten. Elke vrijdagmiddag rond de klok van 17:00 is er Bingo. Met 1 lot ontvang je voor elke week één unieke Bingokaart.

Goede doelen

Met bijna de helft van je maandelijkse inleg steun je een van de 46 goede doelen aangesloten bij de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt clubs, verenigingen en goede doelen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

VriendenLoterij Bingo

Elke vrijdag rond 17:00 vindt de VriendenLoterij Bingotrekking plaats. Hierbij maak je kans op mooie Bingoprijzen. Wanneer je als eerst een volle Bingokaart hebt, win je € 100.000,-. Elke week zijn er met Bingo gemiddeld 80.000 winnaars. Daarnaast heb je als deelnemer de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

Ook direct kans maken op € 25.000,- of gegarandeerd geld ontvangen? Speel mee met de VriendenLoterij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer