Home / Acties / Ontvang 10 gratis Lotto loten + Kans op 1 jaar gratis meespelen

Ontvang 10 gratis Lotto loten + Kans op 1 jaar gratis meespelen

Als je nu gaat meespelen met Lotto ontvang je 10 gratis Lotto loten. Bovendien maak je ook nog eens kans op 10x 1 jaar gratis meespelen met Lotto. Bij Lotto speel je elke zaterdags voor € 2 per lot mee en maak je aanstaande zaterdag kans op de Jackpot van € 2,7 miljoen.

Hoe werkt Lotto?

Meespelen met Lotto is niet moeilijk, uit de reeks van 1 tot en met 45 kies je 6 getallen waar je mee speelt. Elke week op zaterdag om 18:15 worden uit 45 ballen 6 winnende getallen getrokken. Rond de klok van 21:00 worden deze bekend gemaakt. Je hier de Lotto uitslag bekijken. Als je alle 6 getallen goed hebt, dan win je de jackpot!  Er wordt een reservegetal getrokken van de overgebleven 39 getallen. Deze is belangrijk als je minder dan 6 getallen goed hebt. Daarmee kun je namelijk hogere prijzen winnen, als je tenminste ook het reservegetal goed hebt.

Lotto XL

Elke zaterdag is er een extra trekking, de XL-trekking. Hier kun je voor € 1 extra per lot aan meespelen. Het principe is hetzelfde als het gewone Lotto spel, de prijzen wijken alleen af. Je kunt met de XL-trekking een hoofdprijs winnen van € 1.000.000,-.

Lotto Super Zaterdag

De laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Er is dan niet 1 Lotto XL trekking, maar 2 Lotto XL trekkingen. Ook is er een aparte trekking voor de Super Zaterdag prijs. Dit is een extra prijs die los staat van de normale prijzen en varieert maandelijks van één grote tot meerdere prijzen. Als je al meespeelt dan maak je automatisch kans op de Super Zaterdag prijs. Deze werkt overigens door middel van een code. Je krijgt voor de trekking een persoonlijke code. Bij losse loten staat deze op je lot uit de winkel of in de deelnamebevestiging bij online meespelen.

Lotto Goede doelen

De Lotto steunt   18 goede doelen en de Nederlandse sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Van de totale inkomsten gaat 50% naar deze goede doelen.

Meespelen met Lotto?

Wil je ook 10 gratis Lotto loten ontvangen en kans maken op een jaar gratis meespelen? Speel dan nu mee ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer