Home / Acties / Ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €15 en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €1.500

Ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €15 en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €1.500

Als je nu automatisch meespeelt met Lotto dan ontvang je een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 15,-. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €1.500. Bij Lotto speel je voor € 2 per lot per week (op zaterdag) mee en maak je kans op de Jackpot van minimaal € 7,5 miljoen. Momenteel staat de Lotto Jackpot op € € 4,9 miljoen.

Hoe werkt Lotto?

Meespelen met Lotto is gemakkelijk, je kiest 6 getallen uit de reeks van 1 tot en met 45. Iedere zaterdag om 18:15 worden 6 winnende getallen getrokken uit 45 ballen. Deze worden rond 21:00 bekend gemaakt (bekijk hier de Lotto trekkingsuitslag). Heb je alle 6 getallen goed? Dan win je de jackpot! Uit de overgebleven 39 getallen wordt een reservegetal getrokken. Die is van belang wanneer je minder dan 6 getallen goed hebt omdat je daarmee hogere prijzen kunt winnen als je ook het reservegetal goed hebt.

Lotto XL

De Lotto XL trekking is een extra trekking waaraan je voor € 1 extra per lot mee kunt spelen. In principe werkt dit hetzelfde als het gewone Lotto spel alleen win je prijzen tot maximaal € 1.000.000,-.

Lotto Super Zaterdag

Elke laatste trekking van de maand is het Super Zaterdag. In plaats van 1 Lotto XL trekking zijn er dan 2 Lotto XL trekkingen en is er een aparte trekking voor de Super Zaterdag prijs. Dit is een extra prijs die los staat van de normale prijzen en varieert maandelijks van één grote tot meerdere (kleinere) (geld)prijzen. Als je meespeelt maak je automatisch kans op de Super Zaterdag prijs. Dit werkt door middel van een code. Als abonnee krijg je voor de trekking een persoonlijke code. Bij losse loten staat deze op je deelnamebewijs (lot in de winkel) of in de deelnamebevestiging bij online meespelen.

Lotto Goede doelen

De Lotto steunt de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Van de totale inkomsten gaat 50% naar deze goede doelen.

Meespelen met Lotto?

Wil je ook een Bol.com cadeaukaart ontvangen ter waarde van € 15.- en kans maken op geldprijzen? Speel dan nu mee ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer