Home / Acties / Postcode Loterij Miljoenenjacht 2019, in september 5x kans op bedragen tot wel € 5 miljoen

Postcode Loterij Miljoenenjacht 2019, in september 5x kans op bedragen tot wel € 5 miljoen

Vanaf zondag 8 september 2019 kun je weer meespelen met Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deze keer speel je mee met een koffernummer. Miljoenenjacht is te zien op SBS 6 vanaf 20:00. Als je al meespeelt met de Postcode Loterij maak je al kans op alle prijzen.

Speel je nog niet mee? Dan kun je hier gaan meespelen. Speel je al wel mee? Check dan hier jouw koffercodes -> postcodeloterij.nl/koffer. Als nieuwe speler speel je tot de 1e maand gratis mee.

Hoe werkt Miljoenenjacht?

In de finale kiest de winnende kandidaat 1 van de 26 koffers. Daarna gaat hij of zij in onderhandeling met ‘de bank’. Op basis van kansberekeningen doet de bank een bod op de geldkoffer van de finalist. Als hij of zij deze afslaat worden steeds meer koffers geopend. De grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in de koffer van de finalist? Thuis wint iemand hetzelfde bedrag als de finalist in de studio.

Over de Postcode Loterij

Wanneer je meespeelt met de Postcode Loterij steun je ook 107 goede doelen zoals Artsen zonder grenzen, Greenpeace en Oxfam Novib. Je kunt elk moment de Postcode Loterij opzeggen.

Ook gratis meespelen Miljoenenjacht?

Wil je in september gratis meespelen en kans maken op mooie geldprijzen tijdens de Postcode Loterij Miljoenenjacht? Speel dan nu mee ›

4 Reacties

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2019 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer