Home / Acties / Postcode Loterij Miljoenenjacht: 6x Gratis kans op € 5 miljoen

Postcode Loterij Miljoenenjacht: 6x Gratis kans op € 5 miljoen

Vanaf zondag 30 augustus om 20:00 kun je weer meespelen met Postcode Loterij Miljoenenjacht. Je speelt mee met je eigen koffernummer. Zes weken lang maak je gratis kans op bedragen tot € 5 miljoen. Bovendien maak je bij je deelname direct kans op € 50.000,-. Ook kun je nog kans maken op een studioplek in de Miljoenenjacht Jubileumshow op 4 oktober 2020.

Speel je nog niet mee? Dan kun je hier gaan meespelen. Speel je al wel mee? Dan maak je al kans op alle prijzen. Check dan hier jouw koffercodes -> postcodeloterij.nl/koffer.

Hoe werkt Miljoenenjacht?

In de finale kiest de winnende kandidaat 1 van de 26 koffers. Daarna gaat hij of zij in onderhandeling met ‘de bank’. Op basis van kansberekeningen doet de bank een bod op de geldkoffer van de finalist. Als hij of zij deze afslaat worden steeds meer koffers geopend. De grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in de koffer van de finalist? Thuis wint iemand hetzelfde bedrag als de finalist in de studio.

Over de Postcode Loterij

Wanneer je meespeelt met de Postcode Loterij steun je ook 107 goede doelen zoals Artsen zonder grenzen, Greenpeace en Oxfam Novib. Je kunt elk moment de Postcode Loterij opzeggen.

Ook gratis meespelen Miljoenenjacht?

Wil je 6x gratis kans maken op bedragen tot € 5 miljoen tijdens de Postcode Loterij Miljoenenjacht? Speel dan nu mee ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer