Postcode Loterij Miljoenenjacht maak kans op € 5 miljoen + Direct kans op € 100.000,-

Maak kans op € 5 miljoen + Direct kans op € 100.000,-

Maak kans op € 5 miljoen + Direct kans op € 100.000,-

Vanaf zondag 10 september kun je meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de Postcode Loterij Miljoenenjacht. Als je als eerste een volle Bingokaart hebt dan win je een bedrag tot € 5 miljoen. Elke week, gedurende 5 weken lang, ontvang je een nieuwe Bingokaart voor de show op zondagavond. Die is te zien op RTL 4 vanaf 20:00. Als je al meespeelt met de Postcode Loterij maak je al kans op alle prijzen. Speel je nog niet mee? Dan kun je hier gaan meespelen. Als nieuwe speler maak je direct kans op prijzen tot € 100.000,- en speel je tot november gratis mee.

Hoe werkt de Bingo?

  • De finalist kiest tijdens het Miljoenenjacht Finalespel een gouden koffernummer. In deze koffer zit het Bingogetal dat je kunt wegstrepen op je Bingokaart voor die betreffende show.
  • Tijdens elke uitzending is er gegarandeerd een Bingo, hierna stopt het spel.
  • Wanneer je als eerste een volle Bingokaart hebt, dan win je hetzelfde bedrag als de finalist op TV. Verder wordt er over de overige deelnemende loten in de postcode van het winnende lotnummer (met de Bingo) hetzelfde bedrag verdeeld. Heeft je buurman dus Bingo? Dan deel jij ook mee in de geldprijs.
  • Je kunt tijdens de uitzending live meespelen op je tablet of smarthone via postcodeloterijbingo.nl.

Over de Postcode Loterij

Wanneer je meespeelt met de Postcode Loterij steun je ook 99 goede doelen zoals Artsen zonder grenzenGreenpeace en Oxfam Novib. Je kunt meespelen zo lang je wilt.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak gegarandeerd kans op een geld bedrag van € 15 tot € 25.000 met de Gouden Code van de BankGiro Loterij