PostcodeKanjer Postcode Loterij € 53,9 miljoen, trekking 1 januari

Op 1 januari 2018 valt de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen

Op 1 januari 2018 valt de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen

Op 1 januari 2018 valt de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen van de Postcode Loterij. Dat zou een mooi begin van 2018 zijn. Als je kans wil maken op een deel van die € 53,9 miljoen, moet je natuurlijk wel meedoen. Een lot kost € 13,25 inclusief StraatprijsVerdubbelaar en je kunt met zoveel loten meespelen als je wilt. Daarnaast zie je direct of je nu al € 50.000,- wint of 1 van de andere geldbedragen.

Goede doelen

De Postcode Loterij doneert minimaal 50% van de verkoop van loten aan 95 goede doelen zoals Artsen zonder Grenzen, Greenpeace en Oxfam Novib. Met jouw deelname maak je dus niet alleen kans op grote prijzen, maar steun je ook deze goede doelen. Bevalt het meespelen je niet? Je kunt zo lang meespelen als je wilt.

Hoe werkt het?

De bekendmaking van de PostcodeKanjer is op 1 januari te zien op RTL 4 (en uiteraard van je de trekkingsuitslag van Postcode Loterij ook op onze site). De € 53,9 miljoen wordt als volgt verdeeld: De helft van de Kanjer van € 53,9 miljoen wordt verdeeld onder de deelnemers van de winnende postcode, de andere helft gaat naar alle deelnemers in de omliggende wijk. De PostcodeKanjer wordt verdeeld op basis van Kanjerpunten die je in 2017 hebt gespaard. Voor elke deelgenomen trekking ontvang je 10 Kanjerpunten, hoe meer punten je hebt des te groter deel je van de prijs wint.

Heb je overigens code ontvangen? Check je code op postcodekanjer.nl.

Meespelen

Als je al meespeelt met de Postcode Loterij dan maak je automatisch kans op de Eindejaarskanjer. Speel je nog niet mee en wil je meespelen? Beproef je geluk en ga nu meespelen met de Postcode Loterij.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak gegarandeerd kans op een geld bedrag van € 15 tot € 25.000 met de Gouden Code van de BankGiro Loterij