Home / Blog / Het duo lot: geef een lot cadeau en win samen!

Het duo lot: geef een lot cadeau en win samen!

Het duolot, deel samen de winstHet is je grootste nachtmerrie: je geeft een lot cadeau en wat gebeurt er? Er valt een enorme prijs op dat lot! Ai! Had je zelf dat lot nu maar gehouden! Natuurlijk gun je het die ander, je hebt hem of haar niet voor niets dat lot cadeau gegeven. Maar dat er zo een grote prijs op zou vallen had je nooit verwacht!

Kerst is natuurlijk het ultieme moment om een Oudejaarslot cadeau te geven. Leuk voor je personeel dat dit jaar zo hard gewerkt heeft, je beste vriend die wel een zakcentje kan gebruiken of je oma die zegt dat ze nog één keer de loterij wil winnen. Over het algemeen wordt een lot als cadeau dan ook erg positief ontvangen. Je geeft immers de kans op een hoofdprijs van miljoenen cadeau!

Om te voorkomen dat je al die miljoenen weggeeft, heeft de Oudejaarsloterij iets heel slims bedacht: Het duo lot. De werking hiervan is heel simpel: Je koopt twee halve loten met hetzelfde nummer. Eén geef je weg, de ander hou je zelf. Valt er een prijs op jullie nummer, dan win je allebei de helft! Geen angst meer dat je alles weggeeft, geen angst dat je personeel stopt met werken en jij door moet ploeteren. Niets van dat al.

Wees dus slim een geef dit jaar een duolot cadeau. Wij wensen jullie allebei veel succes en hopen dat jullie 2012 in gaan als duo multimiljonair!

Naar de Staatsloterij

Een Comment

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

    BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau