Home / Blog / Nieuw: Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen

Nieuw: Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen

Postcode Loterij De Weg Naar Het MiljoenDe Postcode Loterij heeft in navolging van Miljoenenjacht vanaf 11 november een nieuwe show op TV: De Weg Naar het Miljoen. De show is 7 zondagen lang te zien bij RTL 4 vanaf 21.30 en wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Het belooft een visueel spektakel te worden, de complete tv-studio verandert mee van thema op basis van de vraag die gesteld wordt.

200 Kandidaten

Het programma start met 200 kandidaten verdeeld over 5 vakken. In elk vak zitten 40 deelnemers van de Postcode Loterij. De beste uit elk vak mag na de kwalificatieronde beginnen aan de weg naar het miljoen. Niemand gaat overigens met lege handen naar huis.

5 Finalisten

De 5 overgebleven kandidaten moeten uiteenlopende vragen beantwoorden (multiple choice). Hierbij kunnen meerdere antwoorden goed zijn. Degene die dat het snelst en best doet mag door naar de finale en daar eveneens vragen beantwoorden. De finalist krijgt daarbij eenmalig de kans om zijn geld te verdubbelen. De helft van het bedrag gaat naar hem/haar, de andere helft wordt verdeeld over zijn/haar vak.

Spannend

De vragen zijn op een bijzondere manier opgesteld zodat zelfs de meest vastberaden spelen nog kan twijfelen. Het spel belooft spannend te worden, met gegarandeerde prijzen voor alle deelnemers van de Postcode Loterij.

3 Reacties

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

    BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau