Home / Blog / Sneller miljonair bij de Staatsloterij

Sneller miljonair bij de Staatsloterij

Staatsloterij is vernieuwd met nog meer winkans op de JackpotVanaf 2012 is de Staatsloterij vernieuwd, je hebt een hogere kans op de Jackpot, het prijzenpakket is vernieuwd en er worden meer garanties gegeven. Zo biedt de Staatsloterij met 60% het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen. Daarnaast zijn alle prijzen belastingvrij en zijn er 10 extra prijzen toegevoegd van € 100.000. Alle reden dus om mee te spelen met de Staatsloterij.

Speel je nog niet automatisch mee met de Staatsloterij meld je dan hier aan en ontvang een gratis Staatslot met kans op de Jackpot.

Nog meer kans op jackpot

Wordt de oranje bal getrokken? Dan valt de Jackpot en wordt het winnende lotnummer getrokken uit alle verkochte loten met Jackpot. Wordt de blauwe bal getrokken? Dan valt de Jackpot niet en groeit de Jackpot door naar een groter bedrag voor de eerstvolgende trekking. De getrokken blauwe bal gaat niet terug in de machine en doet niet meer mee bij de volgende trekking. De kans dat de Jackpot de volgende trekking wel valt, wordt daarmee groter. Kijk voor een uitgebreide uitleg naar het onderstaande filmpje.

Vernieuwd prijzenpakket

Behalve de Jackpot is dus ook het prijzenpakket vernieuwd. Vanaf 10 januari 2012 zijn er 10 extra prijzen van € 100.000 toegevoegd aan het prijzenpakket. Hierdoor komt de gemiddelde prijzenpot per maand op €23 miljoen te staan, belastingvrij. Hierdoor heb je nog meer kans om prijs te winnen.

Garanties van de staatsloterij

[custom_list style=”list-1″]

 • Hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen
  De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg uit, dit is het hoogste percentage van alle Nederlandse loterijen. Van dit geld betalen zij alle uitgekeerde prijzen en word de kansspelbelasting betaald zodat die niet van jouw gewonnen prijs af gaat.
 • Alle prijzen van de Staatsloterij zijn belastingvrij
  Bij de Staatsloterij weet je wat je krijgt. Ze tonen al hun prijzen netto, dus als je bijvoorbeeld € 1 miljoen wint, dan krijg je dus ook precies € 1 miljoen op je rekening.
 • De Staatsloterij trekt alleen uit verkochte loten
  Bij een trekking van de Staatsloterij word alleen prijzen uitgereikt aan lotnummers die ook daadwerkelijk verkocht zijn. Bij ieder getrokken lotnummer hoort dus een winnaar.
 • De Staatsloterij zorgt voor privacy en maakt hun winnaars niet bekend
  De Staatsloterij vindt dat winnaars zelf moeten kunnen beslissen aan wie zij vertellen dat zij iets hebben gewonnen. Bij de Staatsloterij hoef je dus niet op de foto of op TV te verschijnen. Zij zullen je identiteit dan ook niemand bekend maken.
 • Je abonnement is gemakkelijk op te zeggen
  De Staatsloterij gelooft dat meespelen in een loterij iets is dat je voor je plezier doet en niet iets waar je voor altijd aan vast wilt zitten. Daarom kun je op ieder moment gemakkelijk en eenvoudig je abonnement opzeggen door een email te sturen naar klantenservice@staatsloterij.nl of door te bellen met 0800 – 023 13 03 (gratis).

[/custom_list]

Jaar lang gratis meespelen met de Staatsloterij

Als je je nu inschrijft voor onze nieuwsbrief maak je automatisch kans op een jaar lang gratis meespelen met de Staatsloterij. Je kan nog meer kans maken om te winnen door ons volgen op twitter en ons te liken op facebook. Lees hier meer over deze exclusieve actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau