Home / Loterijen / Lucky Day

Lucky Day

Jackpot: Maximaal 300.000x je inleg

Prijzen

Bij Lucky Day maak je bijna iedere dag kans op prijzen. Het leuke is dat je zelf bepaalt op welke geldbedragen je kans maakt. De prijs die je wint, is namelijk afhankelijk van het aantal getallen dat je kiest, je inleg en het aantal getallen dat je goed hebt. De Jackpot staat op dit moment op Maximaal 300.000x je inleg. Naast geldprijzen worden er ook andere producten weggegeven, zoals vakanties, scooters en horloges. De winkans van Lucky Day is Vanaf 1 op 2,27.

Gratis lot

Bij Lucky Day kun je gratis loten winnen, wat ‘Speltegoed’ genoemd wordt. Zet je het tegoed in, dan is dit een jaar geldig. Je speelt hierdoor gratis mee met de volgende trekking en win je in de winkel een gratis lot, dan speel je mee met de volgende trekking.

Trekking

Elke werkdag en op zaterdag vindt er om 18:00 uur een trekking plaats. De uitslagen van de trekking worden ook via Teletekstpagina 555-03, de telefoon en de verkooppunten bekend gemaakt. Je kunt hier de actuele uitslag volgen of hier je Lucky Day loten checken. Het gewonnen bedrag wordt op je rekening gestort of bijgeschreven op je Lucky Day saldo. Ook kun je het bedrag ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Prijzen vanaf 50.000 euro moet je op het kantoor van Lucky Day komen ophalen.

Meespelen

Je kunt online meespelen met Lucky Day of losse loten kopen bij één van de verkooppunten. Via de website kun je ervoor kiezen om eenmalig of automatisch mee te spelen. Je kunt al vanaf 1,50 euro meespelen. Je kunt zelf bepalen met hoeveel loten je meespeelt, met welke geluksgetallen en op welke dagen.

Speel je automatisch mee, dan speel je altijd met tien getallen per lot. Als jij eenmalig meespeelt, kun je kiezen met hoeveel getallen je mee wilt spelen. Uit 80 getallen kies jij dan één tot tien geluksgetallen en op deze manier stel je je lot samen. Ook bepaal je zelf hoeveel je wilt betalen voor een lot. Het minimale bedrag is 1,50 euro en het maximum is 22,50 euro. Tot slot kun je meerdere malen meespelen met een lot, door meerdere trekkingen te selecteren. Bij dit spel worden door de notaris 20 ballen uit een bak met 80 ballen getrokken. Wat je wint, hangt af van het aantal getallen dat je kiest, je inleg en het aantal goede getallen.

Goede doelen

Meespelen met Lucky Day betekent dat je allerlei goede doelen steunt. Lucky Day valt onder de organisatie van Lotto en steunt daarmee 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Dus ook als je niks hebt gewonnen, wordt je geld goed besteed. Van de totale opbrengst gaat er 50% naar goede doelen, waardoor Lotto jaarlijks miljoenen euro’s afdraagt. Bekijk alle goede doelen van Lucky Day in het overzicht.

Geschiedenis

Lucky Day is voortgekomen uit het Chinese spel Keno, dat al ongeveer 2200 jaar bestaat. Deelnemers moesten in de oorspronkelijke vorm 10 uit 120 Chinese karakters kiezen. De resultaten werden bekend gemaakt via postduiven in de regio, waardoor het spel bekend stond als ‘Spel van de witte duif’. In 2000 werd de naam Lucky 10 veranderd in Lucky Day, maar dat werd in 2006 door Dagelijkse Lotto vervangen.

In 2009 werd Lucky Day in Nederland geherintroduceerd, waardoor de organisatie op 7 januari 2009 ongeveer 2 miljoen gratis loten uitgedeeld. Deze actie vond plaats in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Twee dagen later werd de dagelijkse trekking van Lucky Day gekoppeld aan het televisieprogramma ‘Lingo’. Sinds 1 januari 2010 is Quintis Ristie het gezicht van Lucky Day.

Lucky Day opzeggen

Je leest op de volgende pagina meer informatie over hoe je Lucky Day kunt opzeggen.

Contact

Het bezoekadres van Lucky Day bevindt zich aan de Laan van Hoornwijck 55 in Rijswijk. Postadres: De Lotto (Stichting de Nationale Sporttotalisator) Postbus 3074 2280 GB Rijswijk Lucky Day is telefonisch bereikbaar op 070-550 08 02, te bereiken van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur of via het contactformulier.

2 Reacties

 • Waarom is opeens de trekking historie van Lucky Day niet meer online te vinden/weg gelaten ?????????

  Graag de trekking historie weer online publiceren a.u.b./s.v.p

  Is deze wel ergens te vinden of verplaats zo ja waar ?????? Anders is dit toch wel een minpunt in de service !!!!

  • Beste Jo Dumbo,

   Als je bovenaan kijkt bij ‘Andere trekking checken’ (vlak onder de groene ‘Checken’ knop) dan kun je de voorgaande trekkingen bekijken.

   Vriendelijke groet,
   Redactie Loten.nl

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  © 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

  BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau