Home / Loterijen / Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij is in 2016 ontstaan na de fusie tussen De Lotto en de Nederlandse Staatsloterij. Hiermee is de Nederlandse Loterij de grootste kansspeelorganisatie van Nederland met een omzet van meer dan 1 miljard euro. De loterij organiseert de volgende zeven kansspelen: Staatsloterij, Miljoenenspel, Lotto, Lucky Day, Eurojackpot, Krasloten en Toto. De missie van de Nederlandse Loterij luidt als volgt: “bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland”.

Alle loterijen onder de Nederlandse Loterij

Alle loterijen onder de Nederlandse Loterij

Voor deelnemers verandert niets

Door middel van de samenwerking willen de bedrijven kosten besparen, er worden steeds minder loten verkocht. Voor deelnemers van de loterijen verandert er niets, de merken blijven naast elkaar bestaan.

Goede doelen

Naast de geldprijzen voor winnende deelnemers gaat er ook deel van de opbrengst van lotenverkoop naar goede doelen. De Nederlandse Loterij zet zich onder andere in voor sport en beweging. Daarnaast draagt de loterij de opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen.

Loten kopen

Voor loten kun je terecht bij meer dan 5000 verkooppunten door het hele land of online.

Vergelijk de Nederlandse Loterij met andere loterijen

Weet je nog niet zeker of je mee wilt spelen met de Nederlandse Loterij? Vergelijk dan eerst alle grote Nederlandse loterijen op jackpot, winkans, lotprijs en meer. Zo bepaal je zelf welke loterij het beste bij jou past. De loterij met de laagste lotprijs, de hoogste kans om een miljoen te winnen of een loterij die goede doelen steunt? ← Scroll horizontaal →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

BankGiro Loterij cheque € 100.000,-BankGiro Loterij cheque € 100.000,-