Home / Loterijen / Raffld

Raffld

Jackpot Experience
Lotprijs € 16
Volgende trekking Vrijdag 10 juli 2020 om 19:00

Update: Raffld is vooralsnog mee gestopt.

Raffld is een goededoelenloterij waarbij je elke week kans maakt op trips en experiences. Raffld verloot wekelijks een trip voor 4 personen. De helft van de kosten van je lot gaan naar een goed doel van jouw keuze.

Prijzen

Bij Raffld maak je geen kans op geldprijzen maar op trips en experiences. De prijzen van Raffld zijn verdeeld in 4 categorieën:

 • Adventure
  In deze categorie maak je kans op de meest avontuurlijke experiences zoals bijvoorbeeld op een sandboard door de marokkaanse woestijn of walvissen en dolfijnen spotten op een privéjacht.
 • Citytrips
  Hierbij maak je kans op ‘next-level’ stedentrips zoals bijvoorbeeld een privénacht in het musem van New York of een exclusieve excursie naar de champagnestreek vanuit Parijs.
 • Tickets
  In deze categorie maak kans op toegang tot events zoals bijvoorbeeld het Holifestival of Colours in Londen of ’s werelds grootste technofeest.
 • Relaxation
  Hierbij maak je kans op ontspannende trips zoals ultieme luxe en ontspanning aan het Comomeer in Italië of baden in luxe in Bath zoals de Oude Romeinen.

Raffled loten

Een Raffld lot kost € 16,- waarvan de helft (€ 8,-) direct naar een goed doel van jouw keuze gaat. Met 1 lot speel je automatisch mee met de volgende 4 trekkingen. Je kunt ook je vrienden uitnodigen om deel te nemen, de kans dat je dan wint gaat hiermee omhoog. Je hebt to vrijdag 18:30 de tijd om een lot te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Voor elk lot kies je een experience categorie en een goed doel. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Trekking en uitslag

De trekking van Raffld vindt iedere vrijdag plaats om 19:00 uur. Je vindt hier de Raffld trekkingsuitslag.

Goede doelen

Raffld steunt op dit moment 4 goede doelen, te weten: Ronald McDonald Kinderfonds, Conservation International, KNGF Geleidehonden en CliniClowns. Je kunt bij het kopen van een lot een goed doel naar keuze selecteren of ze alle 4 steunen. De helft van je inleg gaat naar een (van deze) goede doel(en).

Winkans

Bij Raffled worden er alleen prijzen verloot onder verkochte loten. De winkans wordt bepaald door het totaal aantal verkochte loten en het aantal loten dat jij (en je vrienden) hebt gekocht. Als jij dus bijvoorbeeld 2 loten hebt en er zijn 10.000 verkochte loten, dan is de winkans 2 op 10.000 (of 1 op 5.000).

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer