Home / Loterijen / Staatsloterij / Boulevardspel

Boulevardspel

Het Boulevardspel stelt mensen in staat om samen 100 hele Staatsloten met Jackpot te kopen en zo meer kans te maken op een grote prijs. Het Boulevardspel wordt gespeeld sinds 11 oktober 2010 en is daarmee het nieuwste spel van de Staatsloterij.

Prijzen

Het prijzengeld van het Boulevardspel wordt verdeeld onder de deelnemers, waardoor iedereen hetzelfde bedrag wint. Je kunt dus niet het risico lopen dat je niks wint. Hoe meer loten je koopt, hoe meer geld je kunt verdienen. Per trekking valt er minimaal een prijs van 590 euro, waardoor je met één lot 5,90 euro wint.

Meespelen

Het Boulevardspel bestaat per trekking uit 100 loten, die per stuk vijftien euro kosten. Ook is het mogelijk om een ‘Boulevardje’ te kopen voor drie euro. Bij het aanschaffen van een lot krijg je een boulevardnummer en door deze in te vullen op de website van de Staatsloterij, krijg je je lotnummers te zien. Het spel wordt in een winkel gespeeld en de eigenaar kan zelf bepalen of de winkel hiervoor ter beschikking wordt gesteld.

Trekking

Je kunt meespelen op elke 10e trekking van de maand, bij de Koninginnedagtrekking, Oudejaarstrekking, Oranjetrekking en Gelukstrekking. Actuele informatie over de uitslag is online te vinden.

Overig

Voor overige informatie over bijvoorbeeld trekkingsuitslagen, geschiedenis en contact, kijk dan bij de algemene informatie over de Staatsloterij.

Een Comment

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

    BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau