Home / Loterijen / Staatsloterij / Gelukstrekking

Gelukstrekking

Array

Bekijk de trekkingsuitslag van de Gelukstrekking
Update: De Staatsloterij heeft het format van de Gelukstrekking gewijzigd. De trekkingsuitslag vindt nu in 1 keer plaats, op 1 oktober om 22:00.Tijdens de Gelukstrekking wordt elk kwartier 100.000 euro weggegeven en dat 24 uur lang. Drie maanden van tevoren is alle actuele informatie over de trekking op internet te vinden. De Gelukstrekking vindt jaarlijks plaats op 1 oktober. 

Prijzen

Een lot bestaat uit twee letters en vijf cijfers. Heb je ze allemaal goed, dan win je de hoofdprijs. Heb je de vijf cijfers wel goed, maar de letters niet, dan win je met een heel lot 100 euro. Anders dan bij de Staatsloterij, heeft de Gelukstrekking geen Jackpot. Alle opbrengst van de verkochte loten wordt in de hoofdprijzen van 100.000 euro gestoken en daarnaast worden er ook nog ‘kleinere’ prijzen weggegeven. Door het kopen van één lot maak je 24 uur lang kans op prijzen.

Trekking

De eerste trekking van het Geluksspel is om 00:00, waarvan om 00:15 de uitslag bekend wordt gemaakt. De laatste is om 23:45, waarvan de uitslag bekend wordt gemaakt om 00:00. Informatie over de trekkingen is te vinden op internet en vanaf de volgende dag op de Teletekstpagina. Omdat de trekking de hele dag doorgaat, wordt het niet op televisie uitgezonden.

Meespelen

Geluksloten zijn van 11 augustus tot 30 september 19:20 te koop op de website en bij de verkooppunten. Je ontvangt de loten minimaal vijf dagen voor de trekking per e-mail of per post. Een Gelukslot kost 15 euro en een straat met tien Geluksloten kosten 150 euro. Ook is het mogelijk om een half lot te kopen voor de helft van de prijs, of in het geval van de straat: tien halve loten. Als je automatisch meespeelt met de Staatsloterij, betekent dat niet dat je daarom ook automatisch meespeelt met de Gelukstrekking. Dit is niet mogelijk, omdat het een extra trekking is, maar je kunt wel eenmalig een lot kopen.

Met Staatsloterij Groepsspelen kun je samen met anderen spelen, waarbij iedereen een vast bedrag inlegt. Per trekking kun je al vanaf 7,50 euro meespelen. De aanvoerder bepaalt de hoogte van de inzet van alle spelers en kan dit bedrag ook verhogen of verlagen. Als jullie hebben gewonnen, dan wordt de winst gelijkmatig verdeeld over de spelers. Ook is het mogelijk om zelf een groep te starten.

Overig

Voor overige informatie over bijvoorbeeld trekkingsuitslagen, geschiedenis en contact, kijk dan bij de algemene informatie over de Staatsloterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau