Home / Loterijen / Staatsloterij / Oranjetrekking

Oranjetrekking

Bekijk hier de trekkingsuitslag van de Oranjetrekking. De Staatsloterij is een trouwe sponsor van Oranje en daarom wordt jaarlijks rond juni de Oranjetrekking gehouden, een extra trekking van de Staatsloterij in het teken van oranje. Drie maanden van tevoren is alle actuele informatie over de trekking op internet te vinden. In 2013 zal de Oranjetrekkking van 29 juni t/m 5 juli plaatsvinden.

Prijzen

De Oranjetrekking heeft een nieuw prijzenpakket, waarbij je een week lang elke dag kans maakt op een miljoen euro. Daarnaast worden er ook nog kleinere prijzen weggegeven. De Oranjetrekking heeft geen Jackpot, omdat alle opbrengst van de verkochte loten wordt besteed aan de prijzen.

Trekking

De trekking is van 29 juni t/m 5 juli en heb je een prijs gewonnen, dan kan het bedrag vanaf de volgende dag worden uitbetaald. De uitslag is via internet te volgen.

Meespelen

De loten zullen in 2013 t/m 29 juni te koop zijn bij één van de verkooppunten of online. Een Oranjelot kost 15 euro en een halve kost 7,50 euro. Heb je gewonnen met een half lot, dan krijg je de helft van de prijs. Als je automatisch meespeelt met de Staatsloterij, betekent dat niet dat je daarom ook automatisch meespeelt met de Oranjetrekking. Dit is niet mogelijk, omdat het een extra trekking is, maar je kunt wel eenmalig een lot kopen.

Met Staatsloterij Groepsspelen kun je samen met anderen spelen, waarbij iedereen een vast bedrag inlegt. Per trekking kun je al vanaf 7,50 euro meespelen. De aanvoerder bepaalt de hoogte van de inzet van alle spelers en kan dit bedrag ook verhogen of verlagen. Als jullie hebben gewonnen, dan wordt de winst gelijkmatig verdeeld over de spelers. Ook is het mogelijk om zelf een groep te starten.

Overig

Voor overige informatie over bijvoorbeeld trekkingsuitslagen, geschiedenis en contact, kijk dan bij de algemene informatie over de Staatsloterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau