Postcode Loterij

Trekkingsuitslag Postcode Loterij November 2020

Bekijk hier de laatste Postcode Loterij uitslag die in november is gepubliceerd. De Postcode Loterij november 2020 trekking wordt hier gepubliceerd op dinsdag 8 december 2020. De maandelijkse trekking van de Postcode Loterij vindt altijd de volgende maand plaats op de laatste doordeweekse dag voor de 8e. Uitslagen van de maandelijkse trekking worden elke 8e van de maand gepubliceerd. Bekijk hieronder een overzicht met trekkingsdata.

De deelnemer kan geen rechten ontlenen aan de getoonde prijzen. Lees meer in de disclaimer.

Postcode Loterij actie

Elke zondag kans op € 1 Miljoen

postcode loterij elke week kans op 1 miljoen

Speel nú mee en…

  • Maak élke zondag kans op
    € 1 MILJOEN samen met je buren
  • Zie direct of je € 100.000,- wint
  • Ontvang gegarandeerd € 15,-

Postcode Loterij uitslag

Postcode Loterijuitslag van November 2020

De trekking van november 2020 wordt op dinsdag 8 december 2020 gepubliceerd op deze pagina. Bekijk hieronder de afgelopen uitslagen en toekomstige trekkingen van de Postcode Loterij.

Afgelopen uitslagen Postcode Loterij

Trekking Uitslag Publicatiedatum
Oktober 2020 Postcode Loterij uitslag Oktober 2020 zondag 8 november 2020
September 2020 Postcode Loterij uitslag September 2020 donderdag 8 oktober 2020
Augustus 2020 Postcode Loterij uitslag Augustus 2020 dinsdag 8 september 2020
Juli 2020 Postcode Loterij uitslag Juli 2020 zaterdag 8 augustus 2020
13e trekking 2020 Postcode Loterij uitslag 13e trekking 2020 zaterdag 8 augustus 2020
Juni 2020 Postcode Loterij uitslag Juni 2020 woensdag 8 juli 2020

Aankomende trekkingen Postcode Loterij

Trekking Uitslag Publicatiedatum
November 2020 Postcode Loterij trekking November 2020 dinsdag 8 december 2020
December 2020 Postcode Loterij trekking December 2020 vrijdag 1 januari 2021
14e Trekking 2020 Postcode Loterij 14e Trekking 2020 vrijdag 1 januari 2021

Veelgestelde vragen Postcode Loterij

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen aan de Postcode Loterij

Hoe kan ik meespelen met de PostcodeKanjer?

Als je mee wilt spelen voor de PostcodeKanjer van € 54,9 miljoen op 1 januari 2021, dan kun je je hiervoor aanmelden bij de Postcode Loterij. Als je al meespeelt met de Postcode Loterij ding je automatisch mee naar de PostcodeKanjer. Op 1 januari 2021 vind je op deze pagina de uitslag.

Waar kan ik mijn Postcode Loterij Bingokaarten vinden?

De Postcode Loterij Bingokaart voor Miljoenenjacht bestaat niet meer. Vanaf nu speel je mee met je koffernummer in de Postcode Loterij Miljoenenjacht. Die kun je inzien en wijzigen op deze pagina. Hier vul je je postcode, huisnummer en  je rekeningnummer, daarna kun je je koffernummer(s) inzien.

Hoeveel Postcode Loterij Kanjerpunten heb ik?

De Postcode Loterij heeft 14 trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse Extra Trekkingen. Je spaart 10 Kanjerpunten per lotnummer per trekking. Elk lotnummer begint in januari van het nieuwe kalenderjaar met 10 Kanjerpunten.

Door middel van de Kanjerpunten wordt aangegeven hoe lang een lotnummer al meespeelt in dit kalenderjaar. Je Kanjerpunten zijn van belang bij de PostcodeKanjer die de Postcode Loterij elk jaar verloot.

De Kanjermiljoenen worden verdeeld over de winnende postcode en de winnende wijk. Hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het deel dat je wint van de PostcodeKanjer.

Geen post meer van de Postcode Loterij?

Wil je geen geadresseerde reclamepost meer ontvangen van de Postcode Loterij? Dan kun je je hier afmelden. Houd rekening met een overgangsperiode, het kan dus zijn dat je nog 1 maal post ontvangt van Postcode Loterij.

Wat is het telefoonnummer van de Postcode Loterij?

Je kunt de Postcode Loterij telefonisch bereiken op nummer 088 - 020 1010, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden aan de PostcodeLoterij

Over de Postcode Loterij

Bij de Postcode Loterij win je met je postcode. Het leuke is dat je deelnemende buren ook met je mee winnen. Elke maand worden er door de Postcode Loterij honderdduizenden prijzen uitgereikt, zoals de PostcodeStraatPrijs, de Buurtton. Naast geldprijzen maak je ook kans op andere prijzen zoals bijvoorbeeld een gloednieuwe BMW, fietsen en hotelarragementen. De winkans van de Postcode Loterij is 1 op 7.

PostcodeKanjer

Op 1 januari 2020 is de PostcodeKanjer van € 54,7 miljoen gevallen op postcode 2151 BZ in Nieuw-Vennep. Voor 1 januari 2021 staat de PostcodeKanjer op € 54,9 miljoen.

Als de PostcodeKanjer op jouw postcode valt dan is het deel dat je krijgt afhankelijk van de hoeveelheid kanjerpunten die je hebt (dit zijn spaarpunten). Hoe meer punten je hebt gespaard, des te groter het deel van de miljoenen je ontvangt. Voor elke trekking die je meespeelt ontvang je 10 kanjerpunten per lot. In totaal zijn er 14 trekkingen per jaar, daarmee kun je dus per lot maximaal 140 kanjerpunten sparen. Op 1 januari begint het tellen van de Kanjerpunten weer vanaf 0.

Bij het vallen van de PostcodeKanjer wordt 50% verdeeld over de gehele postcode zonder letters, dus bijvoorbeeld 1234. De andere helft wordt verdeeld over de deelnemers van de winnende postcode inclusief letters, bijvoorbeeld 1234AB.

Hoe werkt het meespelen met de Postcode Loterij?

postcode loterij lotnummerDe cijfers en letters uit je postcode, gevolgd door een volgnummer van 3 cijfers is je lotnummer bij de Postcode Loterij. Bijvoorbeeld 2345AB001. Bij de Postcode Loterij vallen de prijzen op postcodes, waardoor je lotnummer gelijk is aan je postcode. Omdat er meerdere mensen wonen op één postcode, voegt de Postcode Loterij aan elk lot drie cijfers toe. Op deze manier ontstaan er unieke loten. Als er een prijs valt op een postcode, dan winnen alle deelnemers van die postcode een prijs.

Postcode Loterij trekkingen

postcode loterij uitslagenEr vinden in totaal 14 trekkingen per jaar plaats. Van 12 trekkingen wordt elke 8e van de maand de uitslag bekend gemaakt. Daarnaast vinden er 2 extra trekkingen plaats in juli en december. De trekkingsuitslagen van de Postcode Loterij zijn te vinden op Teletekstpagina 551, ook kun je hier de uitslagen van de Postcode Loterij vinden.

Omdat er dagelijks, wekelijks en maandelijks prijzen worden verdeeld, vindt de trekking een maand van te voren plaats. Dus wanneer bijvoorbeeld op 8 november de trekking plaatsvindt dan worden gedurende die aankomende maand elke dag prijzen bekend gemaakt. Na een maand, dus op 8 december zie je de volledige uitslag van november. Daardoor lijkt het misschien alsof de trekking een maand te laat wordt weergegeven.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

postcode loterij bingo miljoenenjachtElke zondag in september en begin oktober om 20:00 kun je weer meespelen met Postcode Loterij Miljoenenjacht. Je speelt mee met je eigen koffernummer. Zes weken lang maak je kans op bedragen tot € 5 miljoen. Dit jaar bestaat de Postcode Loterij Miljoenenjacht 20 jaar. Dat wordt gevierd met zes afleveringen in plaats van vijf. In de finale kiest de winnende kandidaat 1 van de 26 koffers. Daarna gaat hij of zij in onderhandeling met ‘de bank’. Op basis van kansberekeningen doet de bank een bod op de geldkoffer van de finalist. Als hij of zij deze afslaat worden steeds meer koffertjes geopend. De grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? En thuis wint er iemand hetzelfde bedrag als de studiofinalist.

De Postcode Loterij Buurt-Ton

Elke zaterdag maakt de Postcode Loterij de winnaars bekend van de Buurt-Ton. Dat is een prijs van €100.000,- die gegarandeerd elke week valt. Deelnemers die samen de Buurt-Ton winnen, delen deze prijs. Met hoe meer loten je meespeelt, des te groter het aandeel in de Buurt-Ton. Winnaars van de Buurt-Ton ontvangen persoonlijk bericht (Gaston en consorten komen langs) en de uitslag staat uiteraard op de website.

De PostcodeStraatprijs

Als deelnemer van de Postcode Loterij maak je elke zaterdag kans op de PostcodeStraatprijs. Deze bestaat uit cheques van € 12.500,- of € 25.000,- per lot en een gloednieuwe BMW. Elke zaterdag opnieuw, als 25 jaar lang, gegarandeerd. Alle deelnemers van de winnende postcode ontvangen € 12.500,- per lot, tenzij je meespeelt met de StaatprijsVerdubbelaar, dan krijg je het dubbele, € 25.000,- per lot.

postcode loterij prijzen 2020

Meespelen

Meespelen met de Postcode Loterij kan voor 14 inclusief StraatprijsVerdubbelaar per lot per trekking. In totaal zijn er 14 trekkingen per jaar. Wil je kans maken op een zo’n groot mogelijk deel van de PostcodeKanjer dan doe je er verstandig aan om al vanaf het begin van het jaar mee te spelen.

Goede doelen die de Postcode Loterij steunt (en jij dus ook)

De Postcode Loterij maakt samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel uit van de Goede Doele Loterijen. De Postcode Loterij steunt 107 goede doelen voor mens en natuur. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 50% naar het goede doel. Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala maakt de Postcode Loterij bekend hoeveel geld zij aan elk goed doel doneert. Dit jaar gaat er ruim € 370 miljoen naar 117 goede doelen.

Geschiedenis

De Postcode Loterij is opgericht in 1989 en had als doel om een bijdrage te leveren aan een groenere en een rechtvaardige wereld. Door geld te doneren aan goede doelen, wil de Postcode Loterij dit doel behalen. De eerste drie goede doelen die de Postcode Loterij steunde, waren Novib, VluchtelingenWerk en Natuurmonumenten.

Contact

Postadres:
Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Je kunt de Nationale Postcode Loterij bellen op telefoonnummer 088 - 020 1010, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, of via het contactformulier.

Postcode Loterij opzeggen?

Wil je de Postcode Loterij opzeggen? Dan kun je gemakkelijk doen op de Postcode Loterij opzegpagina.

Bron: PostcodeLoterij

De website Loten.nl is een initiatief van Publia en er bestaat geen relatie tussen Publia en de Nationale Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij en Publia zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onvolledige en/of onjuiste informatie en/of trekkingsuitslagen afkomstig van de website Loten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer