Home / FAQs / VriendenLoterij

VriendenLoterij

Hoe krijg ik mijn gewonnen VriendenLoterij Bingo prijs?

Jouw gewonnen Bingo prijs wordt automatisch binnen 6 weken thuis gestuurd. Als je een geldprijs hebt gewonnen, wordt deze automatisch op je rekening gestort.

Hoe ontvang ik VriendenLoterij Bingokaarten?

Iedereen die meespeelt met de VriendenLoterij speelt automatisch mee met Bingo. Voor elke week ontvang je per lot jouw eigen unieke Bingokaart. Heb je die niet ontvangen? Dan kun je die ook downloaden van www.bingomee.nl. Speel je nog niet mee? Speel dan mee met de VriendenLoterij, je krijgt de eerste maand gratis.

Wat is VriendenLoterij Bingo?

Elke zaterdagavond om 21:30 is op SBS 6 de VriendenLoterij Bingotrekking. Hierbij maak je kans op mooie Bingoprijzen. Iedereen die meespeelt met de VriendenLoterij speelt automatisch mee met Bingo. Voor elke week ontvang je per lot jouw eigen unieke Bingokaart. In de Bingomachine van de VriendenLoterij zitten 45 ballen. Daar worden elke week, onder toeziend oog van de notaris, veertig ballen uit getrokken. Degene die zijn Bingokaart als eerste vol heeft, wint € 100.000,-.

Er zijn wekelijks gemiddeld 80.000 winnaars met Bingo. Daarnaast heb je als deelnemer de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Wil je ook kans maken op Bingoprijzen én goede doelen steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij, je krijgt bovendien de eerste maand gratis.

Hoe kan ik meespelen met VriendenLoterij Bingo?

Bij de VriendenLoterij is er elke week op zaterdag een Bingotrekking. Als je als eerst een volle Bingokaart hebt, win je € 100.000,-. Als je ook mee wilt spelen met VriendenLoterij Bingo én goede doel wil steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij, je krijgt bovendien de eerste maand gratis.

Hoe ontvang je een gratis lot bij de VriendenLoterij?

Als je nu mee gaat spelen met de VriendenLoterij ontvang je 2 gratis loten (Bingokaarten) voor de resterende Bingotrekkingen in oktober. Hierbij maak je kans op mooie Bingoprijzen. Als je als eerst een volle Bingokaart hebt, win je € 100.000,-. Elke week zijn er gemiddeld 80.000 winnaars met Bingo.

Ik wil geen post meer ontvangen van de VriendenLoterij

Als je geen post meer wilt ontvangen van de VriendenLoterij, dan kun je je hier afmelden.

Wat is het telefoonnumer van de VriendenLoterij?

Je kunt de VriendenLoterij telefonisch bereiken op nummer 088 - 020 1020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat is het adres van de VriendenLoterij?

Het adres van de VriendenLoterij is als volgt:

VriendenLoterij
Van Eeghenstraat 70
1071GK Amsterdam

Wat is er gebeurd met de SponsorLoterij?

Sinds 2011 is de naam van de SponsorLoterij omgezet naar VriendenLoterij. Daarmee is ook het concept gewijzigd.

Steunt de VriendenLoterij goede doelen?

Ja, de VriendenLoterij ondersteunt 50 organisaties die zich bezig houden op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. Vorig jaar ontvingen zij 58,9 miljoen euro gedoneerd door de VriendenLoterij.

Hoe kan ik de VriendenLoterij opzeggen?

Je kunt hier de VriendenLoterij opzeggen.

Wat kost een lot bij de VriendenLoterij?

Per trekking bij de VriendenLoterij betaal je 14 per lot en er zijn 14 trekkingen per jaar. Daarnaast speel je elke zaterdag mee met VriendenLoterij Bingo.

Wat is mijn lotnummer?

Je lotnummer is je mobiele nummer. Indien je niet de beschikking hebt over een mobiele telefoon en je wilt toch graag meespelen, dan krijg je een fictief nummer van de VriendenLoterij.

Hoe krijg ik mijn prijs van de VriendenLoterij?

Geldprijzen worden bij de VriendenLoterij automatisch overgemaakt naar je rekeningnummer. Als je een prijs in natura hebt gewonnen, dan krijg je ze thuisbezorgd.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb bij de VriendenLoterij?

De uitslagen van de VriendenLoterij staan op deze pagina. Ook kun je ze teruglezen op teletekstpagina 551 van de NOS.

© 2020 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

vriendenloterij bingovriendenloterij bingo