Home / Over ons

Over ons

Wij van Loten.nl zijn gek op loterijen! De kans dat we ooit op een dag eens miljonair worden… Dagenlang kunnen we praten over wat wij zouden doen met een miljoen. Zoals je wellicht weet zijn er best wel wat loterijen maar wat zijn de websites van die loterijen vaak moeilijk te doorgronden! Volgens ons heeft gokkend Nederland recht op een duidelijke verzamelsite waarop alle relevante informatie verzameld is.

Eén plaats, alle informatie

En toen besloten we een website te maken die helemaal is gewijd aan de Nederlandse loterijen. Met overzichten van de laatste trekkingen, de grootste winkansen en de hoogte van de Jackpot. Van de grote loterijen in Nederland kan je deze cijfers vergelijken zodat je nu voor jezelf kunt besluiten welke loterij nou het beste bij jou past.

Verhoog je winkans!

Tijdens onze uitpluistocht hebben we behoorlijk wat tips, trucs en slimmigheden gezien. De meest relevante hebben wij opgenomen op loten.nl zodat ook jij de kans krijgt om je winkans zo groot mogelijk te maken.

Contact

Zijn we niet volledig, niet correct, zou je graag iets willen weten of wil je om een andere reden contact opnemen? Laat dan hier je bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Veel succes en nog meer geluk gewenst!

Nick, Jeroen, Eric en Frans van Loten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer