Home / FAQs

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat betekent winkans?

De winkans is de kans dat je in ieder geval een prijs wint. Het wil niet zeggen dat je meer wint dan dat het meespelen je kost.

Lot of Happiness

Wat kost een lot bij Lot of Happiness?

Bij Lot of Happiness kun je automatisch meespelen voor € 12,50 per lot per trekking. Er zijn 12 reguliere trekkingen + 4 extra trekkingen per jaar. Je bepaalt zelf hoe lang je meespeelt.

Ik heb een prijs gewonnen bij Lot of Happiness, hoe krijg ik deze?

De hoofdprijs en prijzen in natura worden bij Lot of Happiness in overleg met de winnaars uitgereikt. Geldprijzen worden automatisch op je rekening bijgeschreven.

Hoe kan ik Lot of Happiness opzeggen?

Je kunt de Lot of Happiness telefonisch en schriftelijk opzeggen. Lees hier meer over het opzeggen van Lot of Happiness.

Wat is het telefoonnummer van Lot of Happiness?

Je kunt de Lot of Happiness telefonisch bereiken op nummer 085 130 34 75, bereikbaar van Maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Moet ik belasting betalen als ik een prijs win bij Lot of Happiness?

Geldprijzen tot € 454,- zijn belastingvrij. Daarboven worden alle geldprijzen belast met 30,1% kansspelbelasting. Deze wordt door Lot of Happiness afgedragen. Je ontvangt dus het bedrag op je rekening waar de belasting al is afgehaald. Indien je op meerdere loten een geldprijs wint van minder dan € 454,- hoef je geen kansspelbelasting te betalen. De bedragen worden dus niet bij elkaar opgeteld.

Lotto

Hoe hoog is de jackpot bij de Lotto

De stand van de Lotto jackpot voor de volgende trekking bedraagt € 4,5 miljoen

Steunt de Lotto goede doelen?

Ja, Lotto steunt 18 Nederlandse goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Zoals bijvoorbeeld het Longfonds, de Hartstichting en de Brandwondenstichting. Lotto draagt de opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland.

Betaal ik belasting over mijn gewonnen prijs bij Lotto?

Ja, op prijzen boven de € 454 houdt Lotto 30,1% kansspelbelasting in bij de uit te keren prijs. Je ontvangt dus je prijs waar de belasting al van is afgetrokken.

Wanneer wordt mijn Lotto prijs uitbetaald?

Internetspelers en abonnees

Voor internetspelers worden prijzen automatisch overgemaakt. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen overgemaakt. Bij een prijs boven de € 10.000 worden eerst je leeftijd en ID-gegevens telefonisch gecheckt door de Lotto. Heb je meer dan € 200.000,- gewonnen? Dan wordt je uitgenodigd op het kantoor in Rijswijk.

Winkelspelers

Als je een lot hebt gekocht in de winkel en je prijs is lager dan € 454,- dan kun je je prijs direct innen bij de betreffende winkel. Voor prijzen tussen de € 454 en € 5000,- dien je je lot verzekerd (voor € 5000) als pakket via PostNL op te sturen naar:

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Voeg een briefje bij je lot met daarop:

-Naam
-Adres
-Postcode en woonplaats
-Geboortedatum
-IBAN-nummer
-E-mailadres
-Telefoonnummer
Veilige kopie van je legitimatiebewijs en onderteken deze.

Maak hiervoor wel een kopie van je lot. Is je prijs hoger dan € 5000,- dan dien je contact op te nemen met de klantenservice op nummer 070-550 08 01, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Wat kost een Lotto lot?

Een lot bij de Lotto kost 2 per trekking. Je kunt met hetzelfde lotnummer zoveel trekkingen meespelen als je zelf wilt. Er zijn 2 trekkingen op Super Zaterdag.

Wanneer is de trekking van de Lotto?

De Lotto trekking vindt elke zaterdag plaats om 21:00. De volgende Lotto trekking is dus op Zaterdag 22 juni 2024. Je kunt hier de Lotto trekkingsuitslag bekijken of op teletekstpagina 555 (NED 1).

Wat is het telefoonnummer van de Lotto?

Je kunt de klantenservice van de Lotto bereiken op telefoonnummer 070-550 08 01, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Waar kan ik de Lotto trekkingsuitslag vinden?

De trekkingsuitslag van de Lotto vind je op de pagina.

Wat is Lotto speltegoed?

Wanneer je twee getallen goed hebt bij een trekking van de Lotto dan ontvang je € 2,00 speltegoed, oftewel een gratis lot. Het Speltegoed wordt automatisch ingezet bij de volgende trekking, tenzij je dit anders hebt ingesteld. Het Speltegoed is een jaar geldig.

Hoe kan ik de Lotto stop zetten?

Je dient je abonnement bij de Lotto schriftelijk of telefonisch stop te zetten. Je kunt hier meer informatie lezen over het opzeggen van de Lotto.

Lucky Day

Wanneer krijg ik mijn Lucky Day prijs?

Online spelen
Je gewonnen geld bij Lucky Day wordt binnen een paar dagen in ‘Mijn Saldo’ gestort. Daar vandaan je het gewonnen geld kunt inzetten om opnieuw mee te spelen. Ook kun je het overboeken naar je bankrekening. Een prijs tot € 5.000,- wordt automatisch overgeboekt naar je wallet of op het ingestelde rekeningnummer. Dit kun je zelf instellen in je account. Wanneer je een prijs hoger dan € 5.000,-  hebt gewonnen, neemt Lucky Day contact met je op!

Winkelspeler
Prijzen tot € 50,- kun je met een geldig deelnamebewijs vanaf de dag na de trekking laten uitbetalen bij de winkelier. Een aantal winkeliers betaalt zelfs uit tot € 449,00. Voor prijzen tussen de € 450 en € 5.000,- dien je je ingevulde deelnamebewijs + een kopie van je ID of paspoort in een sealbag van PostNL met verzekerservice op te sturen naar Nederlandse Loterij, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Maak hiervoor wel een kopietje van je deelnamebewijs. De kosten van het versturen worden samen met het prijzengeld teruggestort op je rekening en kost je dus niet.

Voor prijzen boven de € 5.000,- dien je op het kantoor van Lucky Day te Rijswijk langs te komen. Voordat je dit doet dien je een afspraak te maken op telefoonnummer 070-550 08 02 bereikbaar op werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Als je met meerdere trekkingen meespeelt is het mogelijk om je prijs tussentijds te innen bij de winkelier. Je krijgt dan een nieuw deelnameformulier mee.

Waar vind ik de trekkingsuitslag?

Je kunt de laatste trekking van Lucky Day maar ook eerdere trekkingen vinden op Loten.nl onder Lucky Day trekkingsuitslagen. De laatste Lucky Day trekking dateert van Lucky Day Zondag 16 juni 2024.

Hoe werkt het Lucky Day abonnement precies?

Je geeft aan op welke dagen je wilt meespelen, er is elke dag een Lucky Day trekking. Voor je deelname bepaal je zelf je inleg van € 1,50 t/m € 22,50. Je speelt mee met een zelf aantal gekozen getallen, tot maximaal 10. Dagelijks worden door een notaris 20 uit 80 getallen gekozen en hoe meer getallen jij goed hebt, hoe hoger de prijs. Zie hiervoor het Lucky Day prijzenschema.

Miljoenenspel

Hoe kan ik het miljoenenspel opzeggen?

Je kunt hier heel eenvoudig het Miljoenenspel opzeggen. Dat kan op ieder gewenst moment per telefoon, schriftelijk of online. Afhankelijk van wanneer je opzegt kan het zijn dat je nog 2 of 3 trekkingen meespeelt.

Zijn de prijzen in het Miljoenenspel belastingvrij?

Ja. De prijzen die je wint bij Miljoenenspel zijn belastingvrij. Dat betekent dat je geen kansspelbelasting hoeft te betalen. Het miljoenenspel is onderdeel van de Staatsloterij, waar de prijzen ook belastingvrij zijn.

Waar vind ik de trekkingsuitslag van het Miljoenenspel?

De trekkingsuitslag van het Miljoenenspel vind je bij ons op de website. Elke zaterdag rond de klok van 21:30 vind je hier de trekkingsuitslag. De laatste trekking dateert van Miljoenenspel 15 juni 2024.

Tot hoe laat kan ik Miljoenenspel loten kopen?

Je kunt Miljoenenspel loten kopen tot 17:00 uur op de dag van de trekking (zaterdag). Daarna gaat het Miljoenenspel zich voorbereiden op de trekking die om 21:30 uur plaatsvindt.

Kan ik zelf mijn lotnummer kiezen bij het Miljoenenspel?

Nee, het is niet mogelijk om zelf een lotnummer te kiezen bij Miljoenenspel. Wel kun je zelf een geluksletter kiezen.

Wanneer krijg ik mijn Miljoenenspel lot?

Zodra een automatische incasso of betaling gelukt is ontvang je je Miljoenenspel lot(en) per e-mail.

Wat kost een lot in het Miljoenenspel

Een Miljoenenspel lot kost € 5. Je kunt per keer een los lot kopen, maar je kunt uiteraard ook elke zaterdag automatisch meespelen.

Wanneer is de trekking van het miljoenenspel?

Het Miljoenenspel kent een wekelijkse trekking. Elke week op zaterdag om 21:30 worden er gegarandeerde hoofdprijzen uitgekeerd van € 100.000,-, € 20.000,- en € 10.000,-. De trekkingsuitslag van het Miljoenenspel vind je hier.

Wat is de hoogte van de jackpot in het Miljoenenspel?

De hoogte van de jackpot in het Miljoenenspel is altijd € 1 miljoen. Je kunt daar 3x kans op maken.

Wanneer valt de jackpot in het Miljoenenspel?

Het Miljoenenspel trekt één bal uit drie groene en drie paarse ballen. Per hoofdprijs wordt eerst een Geluksletter, en dan een lotnummer getrokken. Als je alle cijfers goed hebt en de letter staat op de juiste plek, dan win je de bijbehorende hoofdprijs van €20.000, €10.000 of €5.000.

Als het getrokken geluksletter hetzelfde is als de letter van het winnende lotnummer en ook de paarse bal is getrokken, dan wordt je hoofdprijs verdubbeld.
Als de groene bal getrokken wordt getrokken (en ook het geluksletter hetzelfde is), dan win je € 1 miljoen.

Wanneer een miljoen niet valt of de hoofdprijs niet verdubbeld wordt, dan wordt deze prijs niet uitgekeerd. Deze kun je dan weer winnen in de volgende trekking.

Wat gebeurt er als de jackpot hoger staat dan € 1 miljoen?

De jackpot bij het Miljoenenspel is altijd precies € 1 miljoen en wordt dus niet hoger.

Wat is het Miljoenenspel?

Het Miljoenenspel maakt deel uit van de Nederlandse Loterij en kent een wekelijkse trekking op zaterdag rond de klok van 21:30. Je maakt elke week 3x kans op € 1 miljoen. Een lot kost € 5.

Nationale Postcode Loterij

Waar staat de uitslag van PostcodeLoterij nieuwjaar?

Op 1 januari 2023 in de loop van de middag vind je hier de uitslag van PostcodeLoterij nieuwjaar.

Waar staat het Postcode Loterij contactformulier?

Je kunt hier het Postcode Loterij contactformulier vinden. Met dit formulier kun je bijvoorbeeld wijzigingen doorgeven, je deelname stopzetten of een klacht melden.

Hoe werkt de Postcode Loterij Straatprijs?

De Straatprijs valt altijd op een volledige postcode (bijvoorbeeld 1234AA). Winnen je buren? Dan win jij ook. Elke reguliere trekking maak je kans op de Straatprijs van € 25.000 per lot (inclusief StraatprijsVerdubbelaar). Deelnemers zonder StraatprijsVerdubbelaar winnen € 12.500 per lot. Hoe meer loten je hebt, des te groter het bedrag. De Straatprijs wordt wekelijks uitgekeerd en in sommige periodes elke dag. Onder alle deelnemers op de winnende postcode wordt ook nog een nieuwe BMW verloot.

Waar kan ik mijn koffernummers vinden voor Postcode Loterij Miljoenenjacht?

In het nieuwe seizoen heeft de Postcode Loterij ervoor gekozen om geen koffernummers te gebruiken. De uitzendingen van Miljoenenjacht zijn op SBS 6 te zien:

 • Zondag 3 september 2023 19:55
 • Zondag 10 september 2023 19:55
 • Zondag 17 september 2023 19:55
 • Zondag 24 september 2023 19:55
 • Zondag 1 oktober 2023 19:55

Je doet automatisch mee met Miljoenenjacht als je meespeelt met de Postcode Loterij. Ben je nog geen lid en wil je ook meespelen met de Postcode Loterij Miljoenenjacht? Kijk dan hier voor meer informatie.

Waar kan ik mijn Postcode Loterij Bingokaarten vinden?

De Postcode Loterij Bingokaart voor Miljoenenjacht bestaat niet meer. De uitzendingen van Miljoenenjacht zijn bij SBS 6 te zien op:

 • Zondag 3 september 2023 19:55
 • Zondag 10 september 2023 19:55
 • Zondag 17 september 2023 19:55
 • Zondag 24 september 2023 19:55
 • Zondag 1 oktober 2023 19:55

Als je meespeelt met de Postcode Loterij doe je automatisch mee met Miljoenenjacht. Ben je nog geen lid en wil je ook meespelen met de Postcode Loterij Miljoenenjacht? Kijk dan hier voor meer informatie.

Hoe kan ik meespelen met de PostcodeKanjer?

Als je mee wilt spelen voor de PostcodeKanjer van € 58,9 miljoen op 1 januari 2024, dan kun je je hiervoor aanmelden bij de Postcode Loterij. Als je al meespeelt met de Postcode Loterij ding je automatisch mee naar de PostcodeKanjer. Op 1 januari 2024 vind je op deze pagina de PostcodeKanjer uitslag.

Waar staat de trekkingsuitslag van de PostcodeKanjer 2024

Op zoek naar de trekkingsuitslag van de Postcode Loterij PostcodeKanjer? Vanaf 1 januari 2024 vind je op deze pagina de PostcodeKanjer 2024 uitslag.

Wat is de winkans bij de Postcode Loterij?

De winkans bij de Postcode Loterij is 1 op 7.

Hoe laat wordt de PostcodeKanjer bekend gemaakt?

Op 1 januari 2024 rond de klok van 18:00 wordt de PostcodeKanjer bekend gemaakt.

Hoe werkt de PostcodeKanjer van de Postcode Loterij?

De PostcodeKanjer voor 1 januari 2024 staat op € 58,9 miljoen. Deze wordt in twee delen gesplitst van elk € 29,45 miljoen. Het ene deel gaat naar de winnende postcode, bijvoorbeeld 1234 AB (4 cijfers en 2 letters). Het andere deel wordt verdeeld de winnende wijkcode, bijvoorbeeld 1234 (4 cijfers).

Iedereen die meespeelt met de Postcode Loterij spaart automatisch Kanjerpunten. Bij elke trekking waaraan je meespeelt ontvang je 10 Kanjerpunten. Speel je een heel jaar mee? Dan krijg je hiervoor 140 Kanjerpunten. Hoe meer kanjerpunten je hebt, des te groter het deel je krijgt uit de PostcodeKanjer. De Kanjerpunten spaar je overigens per lot, dus als je met meerdere loten meespeelt is het deel nog groter.

Met de Kanjerpunten ontvangen deelnemers die langer meespelen een groter en eerlijker deel. Na elk jaar, in januari, begin je weer met 0 Kanjerpunten.

Heb jij de Postcode Loterij vrachtwagen al gezien?

Heb jij de Postcode Loterij vrachtwagen gezien? Plaats een reactie hieronder van waar en wanneer!

Wanneer valt de PostcodeKanjer 2024?

Op 1 januari 2024 wordt in de loop van de middag de PostcodeKanjer trekking bekend gemaakt. Deze staat op € 58,9 miljoen.

Waar viel de PostcodeKanjer van de Postcode Loterij?

Hieronder een overzicht met de winnende postcodes en plaatsnamen van de PostcodeKanjer. Op de volledige postcode (bijvoorbeeld 1234AB) is de helft van de PostcodeKanjer gevallen. De andere helft is gevallen op alleen de cijfers van de postcode (bijvoorbeeld 1234). De volledige geschiedenis sinds de invoering van de euro:

JaartalPostcodePlaatsPostcodeKanjer
2024Jouw postcode?Speel mee ›€ 58,9 miljoen
20231961 GBHeemskerk€ 58,9 miljoen
20225953 HTReuver€ 56,7 miljoen
20212215Voorhout€ 54,9 miljoen
20202151 BZNieuw-Vennep€ 54,7 miljoen
20199756 AKGlimmen€ 53,9 miljoen
20189261 XCEastermar€ 53,9 miljoen
20172555 VXDen Haag€ 49,9 miljoen
20166131 BSSittard€ 43,9 miljoen
20151107 LAAmsterdam€ 43,7 miljoen
20144354 BKVrouwenpolder€ 42,9 miljoen
20135672 PENuenen€ 40 miljoen
20124834 WCBreda€ 40 miljoen
20111019 LHAmsterdam€ 25 miljoen
20105625 VPEindhoven€ 30 miljoen
20092593 ZNDen Haag€ 27,9 miljoen
20086601 XNWijchen€ 25,8 miljoen
20075298 NTLiempde€ 23,9 miljoen
20065256 AWHeusden€ 22,7 miljoen
20053068 GJRotterdam€ 20,9 miljoen
20042961 ADKinderdijk€ 20,3 miljoen
20037688 RHDaarle€ 18,9 miljoen

Moet ik mijn kans op de Postcode Loterij PostcodeKanjer activeren?

Als je nog niet meespeelt met de Postcode Loterij dan kun je hier je deelname activeren. Als je al wel meespeelt hoef je niets te doen en speel je automatisch mee voor de PostcodeKanjer op 1 januari 2024.

Hoe hoog is de PostcodeKanjer van de Postcode Loterij?

De PostcodeKanjer van de Postcode Loterij staat voor 1 januari 2024 op 58,9 miljoen euro. De winnende postcode wordt gaandeweg op nieuwjaarsdag bekend gemaakt.

Speel ik mee voor de PostcodeKanjer op 1 januari?

Als je deelnemer bent van de Postcode Loterij dan speel je automatisch ook mee met de PostcodeKanjer. De winnende postcode wordt op 1 januari 2024 bekend gemaakt en de PostcodeKanjer heeft een hoogte van € 58,9 miljoen.

Hoe hoog is de jackpot bij de Postcode Loterij

De jackpot, oftewel de PostcodeKanjer bij de Postcode Loterij, staat voor de volgende trekking op € 435,9 Miljoen in 2024.

Hoe kan ik de Postcode Loterij opzeggen?

Je kunt hier de Postcode Loterij opzeggen.

Draagt de Postcode Loterij bij aan goede doelen?

Ja. Minimaal 40% van het geld waarvoor loten zijn gekocht wordt bij de Postcode Loterij besteed aan goede doelen. Dit zijn er op moment van schrijven 105 voor mens en natuur, waaronder Oxfam Novib en Artsen zonder grenzen.

Hoe krijg ik een Postcode Loterij fiets?

Je krijgt een Postcode Loterij fiets als je wijk een prijs wint. Alle deelnemers van de winnende postcode krijgen 1 fiets per deelnemend lot.

Wat is het telefoonnummer van de Postcode Loterij?

Je kunt de Postcode Loterij telefonisch bereiken op nummer 088 - 020 1010, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat kost een Postcode Loterij lot?

Een lot bij de Postcode Loterij kost € 14,50.

Kom ik op TV als ik een prijs win bij de Postcode Loterij?

De Postcode Loterij vraagt eerst altijd toestemming of je op TV wilt verschijnen. Wanneer je dit niet wilt, gebeurt dat dat ook niet.

Moet ik belasting betalen als ik een prijs win bij de Postcode Loterij?

Geldprijzen tot € 449,- zijn belastingvrij. Daarboven worden alle geldprijzen belast met 30,1% kansspelbelasting. Deze wordt door de Nationale Postcode Loterij afgedragen. Je ontvangt dus het bedrag op je rekening waar de belasting al is afgehaald. Indien je op meerdere loten een geldprijs wint van minder dan € 449,- hoef je geen kansspelbelasting te betalen. De bedragen worden dus niet bij elkaar opgeteld.

Hoeveel Postcode Loterij Kanjerpunten heb ik?

De Postcode Loterij heeft 14 trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse Extra Trekkingen. Je spaart 10 Kanjerpunten per lotnummer per trekking. Elk lotnummer begint in januari van het nieuwe kalenderjaar met 10 Kanjerpunten.

Door middel van de Kanjerpunten wordt aangegeven hoe lang een lotnummer al meespeelt in dit kalenderjaar. Je Kanjerpunten zijn van belang bij de PostcodeKanjer die de Postcode Loterij elk jaar verloot.

De Kanjermiljoenen worden verdeeld over de winnende postcode en de winnende wijk. Hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het deel dat je wint van de PostcodeKanjer.

Met welke lotnummers speel ik mee met Postcode Loterij?

Je lotnummers bestaan uit je postcode en een volgnummer van drie cijfers. De Postcode Loterij schrijft de inleg voor elke trekking af van uw rekening. Je lotnummers staan op je rekeningafschrift vermeld.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer bij de Postcode Loterij?

Je rekeningnummer kun je wijzigen via je persoonlijke pagina bij de Postcode Loterij. Je kunt ook telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 088 - 020 1010 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Hoe kan ik deelname met de Postcode Loterij opzeggen in verband met overlijden?

Wanneer je de Postcode Loterij wilt opzeggen i.v.m. overlijden dien je een brief te sturen met daarin de gegevens van de deelnemer (naam, adres, rekeningnummer en lotnummer(s)) en vermeldt dat de deelname wordt beëindigd wegens overlijden. Lees hier meer over het opzeggen van de Postcode Loterij.

Waar vind ik de trekkingsuitslag van de Postcode loterij?

Ik ben net lid en de Postcode Loterij heeft 2x geld afgeschreven

In dat geval heb je inleg betaald voor twee verschillende trekkingen. Normaal gesproken schrijft de Postcode Loterij het inleggeld voor je deelname af vlak voordat de speelmaand begint. Voor de eerste maand is dit echter niet mogelijk: het inleggeld voor de eerste speelmaand wordt daarom in de speelmaand zelf afgeschreven.

Ik wil niet meer gebeld worden door de Postcode Loterij

Wanneer je ooit deelnemer bent geweest en niet meer gebeld wilt worden voor acties van de Postcode Loterij dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de Postcode Loterij op telefoonnummer 088 - 020 1010, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je nog nooit meegedaan met de Postcode Loterij? Dan kun je je registreren bij het bel-me-niet-register.

Ik wil geen post meer ontvangen van de Postcode Loterij

Wil je geen geadresseerde reclamepost meer ontvangen van de Postcode Loterij? Dan kun je je hier afmelden. Houd rekening met een overgangsperiode, het kan dus zijn dat je nog 1 maal post ontvangt van Postcode Loterij.

Hoe kan ik meespelen met de Postcode Loterij?

Je kunt meespelen met de Postcode Loterij door op de groene knop hieronder te klikken en je aan te melden.

Hoe werkt de trekking van de Postcode Loterij?

De trekkingen van de Postcode Loterij vinden plaats op de 8e van de maand. De uitslagen vind je op deze pagina. De Nationale Postcode Loterij heeft 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en twee keer per jaar een extra trekking.

Doe ik mee aan extra trekkingen van de Postcode Loterij?

De Extra Trekkingen zijn een onderdeel van deelname aan de Postcode Loterij, als je meespeelt met de Postcode Loterij, speel je dus ook altijd mee met de extra trekkingen. Er zijn 12 maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse Extra Trekkingen. In totaal zijn er dus 14 trekkingen per jaar. De inleg wordt enkele weken voor de trekking afgeschreven.

Wanneer ontvang ik mijn prijs van de Postcode Loterij?

Win je een prijs bij de Postcode Loterij, dan wordt deze binnen 6 weken naar je rekening overgemaakt. Dat gaat helemaal automatisch. Win je een prijs in nature? Dan ontvang je 4 tot 6 weken na de trekking een bericht van de Nationale Postcode Loterij.

Hoe kan ik zien of ik meespeel in de Postcode Loterij?

De inleg voor je lotnummers bij de Postcode Loterij wordt voorafgaand aan de trekking van uw rekening afgeschreven. Je rekeningafschrift is je bewijs van deelname.

Staatsloterij

Hoe kan ik contact opnemen met de Staatsloterij?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Staatsloterij:

 1. Contact per telefoon op 070 – 550 08 06, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.
 2. Ook kun je contact opnemen via e-mail op klantenservice@staatsloterij.nl. Vermeld daarin: je naam, adresgegevens, telefoonnummer, klantnummer en/of IBAN-bankrekeningnummer.
 3. Je kunt het contactformulier gebruiken op deze pagina

Waar is de jackpot gevallen van de Staatsloterij?

De jackpot van de Staatsloterij is gevallen op onderstaande locaties:

Staatsloterij Jackpots in 2023

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstekking 2023€ 30 MiljoenWoensdrechtWinkelEF 44384
10 November 2023€ 8,1 MiljoenTielAbonneeAH 65918
1 Oktober 202330 jaar € 10.000,- per maandBleiswijkWinkelCO 25819
Droomsalaristrekking 1 juli 202330 jaar lang € 10.000 per maandZevenaarOnlineDO 27164
Koningsdagtrekking 202320 jaar lang € 250.000Amsterdam, Assen, Rotterdam, Amersfoort en Zaandam3x loten verkocht in winkel, 2x onlineAO 66110
10 April 2023€ 10,5 MiljoenTielAbonneeDH 56199
10 Januari 2023€ 16,3 MiljoenUtrecht (stad), gemeente De Bilt, Zandvoort, Zeist en Roosendaal4x Lot verkocht in winkel + 1 abonneeFO 72702

Staatsloterij Jackpots in 2022

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
31 December 2022€ 30 MiljoenAmersfoortLot verkocht in winkelEP 38033
10 Oktober 2022€ 25,7 MiljoenDronten, Ede, Hengelo en NuenenAbonneesAZ 70382
Droomsalaristrekking 1 juli 202230 jaar lang € 10.000 per maandBrielleOnlineHE 62661
Koningsdagtrekking 28 april 202220 jaar lang, € 250.000 per jaarHeerleAbonneeBL 78603
10 Maart 2022€ 12,8 MiljoenBleiswijkLot verkocht in winkelFV 74622

Staatsloterij Jackpots in 2021

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2021€ 30 MiljoenDoornonlineFF 41849
10 December 2021€ 27,7 Miljoen gevallen op 5 1/5e lotenZoetermeer, Hoensbroek en Den Haag + Groepsspelers3x Abonnee | 2x GroepsspelerFD 85793
1 Oktober 202130 jaar € 10.000,- per maandGroningenOnlineFX 81572
1 Juli 202130 jaar lang € 10.000 per maandHeilooOnlineGK 21842
10 Mei 2021€ 26,3 MiljoenFrieslandAbonneeBD 96091
Koningsdagtrekking 202120 jaar lang € 250.000,-OisterwijkAbonneeDE 54335

Staatsloterij Jackpots in 2020

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2020€ 30 Miljoen (gevallen op 2 halve loten)Tiel & ZwolleOnlineFU 29954
10 Oktober 2020€ 7,5 MiljoenOud-BeijerlandLot verkocht in winkelAD 78888
1 Oktober 202030 jaar € 10.000,- per maandTerneuzenAbonneeEA 05005
10 September 2020€ 7,5 MiljoenOegstgeestAbonneeAP 66064
10 Augustus 2020€ 10,2 MiljoenVenloOnlineBW 34814
1 Juli 202030 jaar lang € 10.000 per maandGoeree-OverflakkeeAbonneeAJ 05302
10 Mei 2020€ 7,5 MiljoenBolswardLot verkocht in winkelEN 36413
Koningsdag 202020 jaar lang € 250.000,-Utrechtse HeuvelrugAbonneeDO 89767
10 April 2020€ 22,2 MiljoenDalfsenAbonneeGL 53417

Staatsloterij Jackpots in 2019

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2019€ 30 Miljoen (gevallen op 2 halve loten)Krommenie & EnschedeLoten verkocht in winkelGI 59458
10 Oktober 2019€ 7,5 Miljoen (gevallen op 5 1/5e loten)Almere, Heemskerk, Hoorn, Ede en LosserOnlineAK 80738
1 Oktober 201930 jaar € 10.000,- per maandVriezenveenLot verkocht in winkelBZ 64048
10 September 2019€ 26,3 MiljoenBestAbonneeAK 33195
1 Juli 201930 jaar lang €10.000 per maandVeendam, Deventer, Geleen, Berkel en Rodenrijs en gemeente SteinOnlineDF 74268
Koningsdag 201920 jaar lang €250.000,-Gemeente Borger – OdoornLot verkocht in winkelCF 50844
10 Februari 2019€ 27,8 MiljoenGemeente Reusel-De MierdenLot verkocht in winkelCA 43802

Staatsloterij Jackpots in 2018

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2018€ 30 MiljoenEnschedeAbonneeAV 83402
1 oktober 201830 jaar € 10.000,- per maandGemeente KoggenlandAbonneeGP 52599
10 Juli 2018€ 21,5 MiljoenVlaardingenAbonneeAO 07297
Koningsdag 201820 jaar lang € 250.000,- (gevallen op 5 1/5e loten)2x Tilburg, Alphen aan den Rijn, Landsmeer en buitenlandOnlineHE 71139

Staatsloterij Jackpots in 2017

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2017€ 30 MiljoenProvincie Noord-BrabantLot verkocht in winkelBG 30487
1 Oktober 201730 jaar € 10.000,- per maandGemeente DeurneOnlineFA 51282
10 September 2017€ 13,9 MiljoenProvincie DrentheAbonneeCS 16085
Koningsdag 201720 jaar lang € 250.000,-HengeloLot verkocht in winkelCD 00103
10 Maart 2017€ 27 MiljoenProvincie Zuid-HollandAbonneeGI 50214

Staatsloterij Jackpots in 2016

TrekkingPrijsLocatieType spelerLotnummer
Oudejaarstrekking 2016€ 30 Miljoen (gevallen op twee halve loten)Provincie Zeeland en iProvincie GelderlandLoten verkocht in winkelFI 12457
1 Oktober 201630 jaar € 10.000,- per maandProvincie Zuid-HollandAbonneeBW 59202
10 Augustus 2016€ 7,5 MiljoenProvincie DrentheAbonneeAT 43462
10 Juli 2016€ 26,1 MiljoenHF 12104
Koningsdag 201620 jaar lang € 250.000,-CY 47682

Hoe hoog is de Staatsloterij hoofdprijs?

De hoofdprijs van de Staatsloterij voor de Staatsloterij 10 juni 2024 is € 7,5 Miljoen.

Hoe lang is een Staatslot geldig?

Een Staatslot van de Staatsloterij is nog 1 jaar na de trekking geldig. Dus als je bijvoorbeeld een Oudejaarslot hebt van de Oudejaarstrekking 2022 dan kun je deze tot en met 31 december 2023 inleveren.

Wat is het beste Staatsloterij eindcijfer?

Dat hangt er van af wat je het beste eindcijfer vindt. Is dat het eindcijfer waarop de meeste prijzen zijn gevallen? Of is dat het eindcijfer waarop de minste prijzen zijn gevallen (omdat je verwacht dat hier juist weer een prijs op valt)? Oordeel zelf aan de hand van onderstaande data. Wij houden de Staatsloterij trekkingsuitslagen sinds januari 2013 bij, hieronder zie je alle prijzen per eindcijfer bij elkaar opgeteld. Deze lijsten worden na iedere trekking automatisch bijgewerkt.

Eindcijfer 4 het meeste in de prijzen

Op eindcijfer 4 zijn sinds 2013 de meeste prijzen gevallen. Zowel voor de Oudejaarstrekkingen als de reguliere trekkingen. In 2023 viel eindcijfer 0 het meeste in de prijzen. Bekijk in onderstaande tabellen de prijzen voor alle Staatsloterij eindcijfers.

Staatsloterij eindcijfers Oudejaarstrekking

EindcijferPrijzengeld
1€ 7.455.440
2€ 38.554.490
3€ 37.410.020
4€ 65.406.590
5€ 36.815.460
6€ 36.489.110
7€ 80.615.600
8€ 36.651.740
9€ 37.166.310
0€ 20.670.031

Staatsloterij eindcijfers 2023

EindcijferPrijzengeld
1€ 3.398.725
2€ 17.872.281
3€ 3.052.591
4€ 32.776.075
5€ 2.217.053
6€ 3.099.587
7€ 4.800.836
8€ 10.377.331
9€ 12.925.432
0€ 24.269.960

Staatsloterij eindcijfers sinds 2013

EindcijferPrijzengeld
1€ 62.779.022
2€ 160.430.976
3€ 171.604.720
4€ 208.322.695
5€ 132.704.285
6€ 121.583.064
7€ 164.379.252
8€ 98.015.194
9€ 105.963.260
0€ 63.262.121

Kun je de Staatsloterij bellen?

Ja je kunt de Staatsloterij bellen op telefoonnummer 070 – 550 08 06, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Zijn prijzen van de Staatsloterij belastingvrij?

Ja, alle prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Wat je wint, ontvang je op je rekening.

Welke prijzen zijn er gevallen met de Oudejaarstrekking 2023?

Bekijk hier rond de jaarwisseling de Staatsloterij Oudejaarstrekking 2022 prijzen. Deze worden op 31 december omstreeks 23:55 gepubliceerd.

Waar kun je de uitslag van Staatsloterij Oudjaar vinden?

Je kunt hier de uitslag van Staatsloterij Oudjaar vinden. Deze wordt tijdens de jaarwisseling gepubliceerd.

Inloggen bij de Staatsloterij?

Wil je inloggen bij de Staatsloterij? Op de site van de Staatsloterij rechtsboven aan in de blauwe balk kun je op inloggen klikken en met je accountgegevens inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je je hier registreren.

Hoe hoog is de jackpot bij de Staatsloterij Oudejaarstrekking

De hoofdprijs (eigenlijk is het geen jackpot) van de Staatsloterij Oudejaarstrekking is op 31 december 2023 € 30 miljoen.

Vallen alle prijzen in de Oudejaarstrekking gegarandeerd?

Ja. Alle prijzen in de Staatsloterij Oudejaarstrekking vallen gegarandeerd.

Waar is de hoofdprijs van € 30 miljoen in de Oudejaarstrekking gevallen?

De Staatsloterij maakt winnaars niet bekend, ook niet van de Oudejaarstrekking. Hier een lijst met locaties waar de hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is gevallen:

Hier is de Oudejaarstrekking gevallen

JaartalProvincie/stadPrijs
2022Amersfoort€ 30 miljoen
2021Doorn€ 30 miljoen
2020Tiel / Zwolle€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2019Krommenie / Enschede€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2018Enschede€ 30 miljoen
2017Noord Brabant€ 30 miljoen
2016Gelderland / Zeeland€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2015Noord Holland / Overijssel€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2014Utrecht€ 30 miljoen
2013Friesland€ 30 miljoen
2012Groningen€ 30 miljoen
2011Noord Brabant€ 30 miljoen
2010Gelderland€ 27,5 miljoen
2009Zeeland€ 27,5 miljoen

Moet je belasting betalen als je een prijs wint met de Staatsloterij Oudejaarstrekking?

Nee. Je gewonnen prijs is belastingvrij die je wint bij de Staatsloterij. De Staatsloterij draagt zelf kansspelbelasting af aan de belastingdienst en maakt de prijs netto over naar je bankrekening. De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is bruto € 42,9 miljoen. Daarvan gaat dus € 12,9 miljoen naar de belastingdienst en € 30 miljoen naar de winnaar.

Waar staat de uitslag van de Oudejaarstrekking?

Tot hoe laat kan ik een Oudejaarslot kopen?

Je hebt tot 31 december 19:00 de tijd om een Oudejaarslot te kopen.

Waar kun je je Oudejaarslot checken?

Wil je weten of je wat gewonnen hebt met de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij? Check dan hier je lot.

Wanneer vindt de uitbetaling plaats bij de Oudejaarstrekking

Als je een prijs hebt gewonnen met de Oudejaarstrekking wil je natuurlijk zo snel mogelijk je geld. Gelukkig maakt de Staatsloterij altijd vrij snel je prijs over. Binnen een paar werkdagen staat het op je rekening. In het geval van de Oudejaarstrekking van 2023 zal dat tussen 2 en 5 januari 2024 zijn. Soms is je bank wat langzamer met het verwerken van betalingen, dan staat het aan het begin van de week van 8 januari op je rekening.

Bij welke zender komt de Oudejaarstrekking op TV?

De uitslag van de Staatsloterij oudejaarstrekking is niet meer op TV te zien. Je kunt de wel bekijken op internet Staatsloterij uitslag Oudejaarstrekking 2023

Waar is de jackpot van de Oudejaarstrekking gevallen?

Hieronder een overzicht met provincies waar de Staatsloterij Oudejaarstrekking jackpot is gevallen. De Staatsloterij publiceert verder geen gegevens hierover, de winnaars blijven anoniem.

Hier is de jackpot van de Oudejaarstrekking gevallen

JaartalProvincie/stadPrijs
2022Amersfoort€ 30 miljoen
2021Doorn€ 30 miljoen
2020Tiel / Zwolle€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2019Krommenie / Enschede€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2018Enschede€ 30 miljoen
2017Noord Brabant€ 30 miljoen
2016Gelderland / Zeeland€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2015Noord Holland / Overijssel€ 15 miljoen / € 15 miljoen (Hoofdprijs viel op 2 halve Oudejaarsloten)
2014Utrecht€ 30 miljoen
2013Friesland€ 30 miljoen
2012Groningen€ 30 miljoen
2011Noord Brabant€ 30 miljoen
2010Gelderland€ 27,5 miljoen
2009Zeeland€ 27,5 miljoen

Tot wanneer kun je Oudejaarsloten kopen?

Je kunt tot en met vrijdag 31 december 19:00 uur Oudejaarsloten kopen voor de Oudejaarstrekking van 2022.

Wanneer is de Oudejaarstrekking?

De Oudejaarstrekking van de Staatsloterij wordt op oudejaarsdag om 23:55 gehouden. Precies tijdens de jaarwisseling. Je vindt dan hier de uitslag van de Oudejaarstrekking.

Tot hoe laat kan ik een Staatslot kopen?

Je kunt een Staatslot tot 18:00 kopen om nog deel te nemen aan de trekking van die dag. Bij een Oudejaarslot is dat overigens tot 19:00 op 31 december. De reguliere trekkingen vinden altijd plaats op de 10e van de maand, rond de klok van 22:00.

Ontvang ik een Staatslot als ik online meespeel?

Als je automatisch meespeelt, of online een Staatslot besteld, ontvang je van de Staatsloterij je lot per e-mail. Voor september 2015 werden loten ook per post verstuurd, voor nieuwe leden is dit niet meer mogelijk.

Moet ik bij een prijs geld betalen aan de belastingdienst?

Nee. De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Als je een prijs wint hoef je dus geen kansspeelbelasting te betalen. Je ontvangt het hele bedrag dat je wint belastingvrij op je rekening.

Ik heb een winnend Staatslot, waar kan ik mijn prijs innen?

Wanneer je automatisch meespeelt met de Staatsloterij of online een lot hebt gekocht worden de prijzen automatisch op je rekeningnummer bijgeschreven of in je wallet gestort. Hieronder lees je wat je moet doen als je een lot in de winkel hebt gekocht.

Mocht je het Staatslot in de winkel hebben gekocht, dan kun je je prijs innen (t/m € 600,-) bij het dichtstbijzijnde verkooppunt. Als de prijs meer dan € 600 euro bedraagt (en niet meer dan € 10.100,-) dan kun je je lot laten uitbetalen op je bankrekening bij 1 van de geselecteerde verkooppunten.

Wanneer je prijs hoger is dan € 10.100 dan kun je een afspraak maken met de Staatsloterij in Rijswijk op telefoonnummer 070 – 550 08 06, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Hoe hoog is de Staatsloterij jackpot?

Voor de volgende trekking op Staatsloterij 10 juni 2024 staat de jackpot van de Staatsloterij op € 7,5 Miljoen.

Wat kost een Oudejaarslot?

Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij kost een heel Oudejaarslot € 30,- en een half Oudejaarslot € 15,-.

Hoe werkt de jackpot?

De jackpot van de Staatsloterij start bij € 7,5 miljoen euro en is de enige prijs die niet gegarandeerd valt. De kans dat de jackpot valt is bij aanvang 1 op 7. Mocht de jackpot niet vallen dan is de kans dat deze de volgende trekking valt 1 op 6. Na maximaal 6 reguliere trekkingen valt de jackpot dus gegarandeerd en is daarna de eerstvolgende trekking de kans weer 1 op 7. Elke keer dat de jackpot niet valt, wordt deze verhoogd. Momenteel staat de jackpot op € 7,5 Miljoen.

Wanneer is de trekking van de Staatsloterij?

Elke 10e van de maand rond 22:00 vindt er een trekking van de Staatsloterij plaats. Daarnaast is er de Oudejaarstrekking op 31 december, de Koningsdagtrekking op 27 april, de Oranjetrekking of 1 juli trekking en tot slot de 1 oktober trekking. In totaal zijn er dus 16 trekkingen per jaar.

Waar kan ik online loten kopen?

Je kunt online Staatsloten kopen op de site van de Staatsloterij, koop hier je Staatslot voor aankomende trekking op Staatsloterij 10 juni 2024.

Waar staat de Staatsloterij uitslag?

Bekijk hier de trekkingsuitslag van de Staatsloterij. Je kunt deze ook terugvinden bij de verkooppunten, in de Telegraaf of op teletekstpagina 550 van Nederland 1.

Wat kost éénvijfde Staatslot?

Voor een éénvijfde Staatslot betaal je € 3,50, dit is dan zonder XL. Als je ook wilt meespelen met de XL trekking komt daar € 0,50 bij voor een 1/5e lot.

Wat kost een Staatslot?

Een heel Staatslot kost € 17,50. Met XL komt daar € 2,50 bij. Voor een 1/5e lot betaal je € 3,50, met XL komt daar € 0,50 cent bij. Voor de Oudejaarstrekking betaal je € 30 voor een heel lot en € 15 voor een half lot.

Wanneer krijg ik een gratis lot bij de Staatsloterij?

Als je automatisch meespeelt met de Staatsloterij, ontvang je een gratis lot na de eerste geslaagde incasso.

Hoe laat is de trekking van de Staatsloterij?

De trekkingsuitslag van de Staatsloterij wordt elke maand op 10e om 22:00 uur gepubliceerd. Daarnaast wordt de Oudejaarstrekking op 31 december om 0:00 gepubliceerd. Aankomende trekking is op Staatsloterij 10 juni 2024.

Zijn er Staatsloterij acties?

De Staatsloterij heeft regelmatig acties. Alle actuele acties van de loterijen, waaronder de Staatsloterij, staan op deze pagina.

Wordt bekend gemaakt dat ik gewonnen heb bij de Staatsloterij?

Nee. De Staatsloterij publiceert geen persoonlijke gegevens van prijswinnaars. Wel kan het zijn dat het verkooppunt vermeld dat er een prijs is gewonnen. Je blijft dus anoniem.

Wat is het adres van de Staatsloterij?

Het adres voor post van de Staatsloterij is: De Nederlandse Staatsloterij, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Bekijk hier overige contactgegevens van de Staatsloterij.

Mijn Staatslot is een jaar oud, kan ik mijn prijs nog krijgen bij de Staatsloterij?

Helaas niet. Wanneer je lot 1 jaar of ouder is kun je de gewonnen prijs niet meer innen bij de Staatsloterij.

Wat gebeurt er met de gewonnen prijzen bij groepsspelen?

De groep bepaald zelf de inleg per persoon (voor alle spelers van de betreffende groep is die hetzelfde). Alle prijzen worden automatisch eerlijk verdeeld over de leden van de groep.

Hoe kan ik meedoen met groepsspelen bij de Staatsloterij?

Wanneer je samen met vrienden, collega’s of familie wilt deelnemen aan de Staatsloterij kun je meedoen met groepsspelen. Een groep kan minimaal uit 2 spelers en maximaal uit 250 spelers bestaan. Deelnemen kan gemakkelijk door je te registreren op de site van de Staatsloterij. Elke groep krijgt een eigen pagina waarop de deelnemers kunnen inloggen.

Wat moet ik doen als ik mijn Staatslot kwijt ben?

Als je je lot kwijt bent dien je door de politie een proces verbaal op te laten maken van verlies of diefstal. Deze kun je dan opsturen naar de Staatsloterij t.n.v. de klachtencommissie. Hierop neemt de Staatsloterij maatregelen, dit is echter geen garantie dat de prijs alsnog uitgekeerd wordt.

Hoe kan ik mijn bank- of gironummer wijzigen?

Wanneer je bank- of gironummer is gewijzigd, kun je dit online aanpassen op de site van de Staatsloterij. Dit doe je bij ‘Mijn Staatsloterij’ en vervolgens ‘Mijn gegevens’.

Hoe kan ik de Staatsloterij opzeggen?

Je kunt de Staatsloterij telefonisch, schriftelijk en via internet opzeggen. Lees hier meer over het opzeggen van de Staatsloterij.

VriendenLoterij

Hoe kan ik meespelen met de VriendenLoterij?

Je kunt meespelen met de VriendenLoterij door je hier aan te melden. Je speelt dan elke vrijdag mee met VriendenLoterij Bingo en 15 keer per jaar met de lotnummertrekking. De uitslag hiervan wordt op de 10e van de maand gepubliceerd.

Wat kost de VriendenLoterij per maand?

Je betaalt 14,50 per lot bij de VriendenLoterij en er zijn 15 trekkingen per jaar. Daarnaast speel je elke vrijdag mee met VriendenLoterij Bingo.

Wat zijn de winnende nummer van de VriendenLoterij

De winnende lotnummers van de VriendenLoterij vind je hier.

Is BankGiro Loterij hetzelfde als VriendenLoterij?

Ja, sinds 16 augustus 2021 zijn de BankGiro Loterij en VriendenLoterij samen verder gegaan onder de naam VriendenLoterij.

Wat waren de Bingo getallen?

Je vindt hier de Bingo getallen van VriendenLoterij Bingo.

Waar vind ik de uitslagen van de VriendenLoterij?

Lotnummertrekking

Sinds september 2021 worden de uitslagen van de maandelijkse lotnummertrekking iedere 10e dag van de maand erop bekendgemaakt. Deze worden gepubliceerd op de uitslagenpagina van de VriendenLoterij. Andere uitslagen van de week-, dag- en maandprijs vind je hier.

VriendenLoterij BINGO

De uitslagen van de BINGO worden iedere week (op vrijdag of zaterdag rond 17:00 uur) bekendgemaakt op deze pagina.

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer