Home / Loterijen / Miljoenenspel

Miljoenenspel

Prijzen

Bij het Miljoenenspel wordt ruim 65% van het ingelegde geld uitbetaald aan prijzen. Iedere week zullen er gegarandeerd drie hoofdprijzen uitgereikt worden van 100.000, 20.000 en 10.000 euro. Daarnaast worden er veel kleinere prijzen uitgereikt aan winnaars, variërend van 2,50 tot 1000 euro. In de Jackpot zit altijd minimaal 1 miljoen euro. Iedere week dat de Jackpot niet valt, groeit deze door naar een hoger bedrag. Dit kan oplopen tot maximaal 10 keer 1 miljoen euro. Op dit moment staat de Jackpot op € 1 miljoen. De prijzen die je wint, zijn belastingvrij en de kans dat je een prijs tussen 1,50 en 1 miljoen euro wint, is 1 op 4.

Gratis lot

Bij het Miljoenenspel zijn er twee mogelijkheden om gratis loten te krijgen. Neem je een proefabonnement van twaalf weken, dan krijg je een lot cadeau. Speel je automatisch mee, dan krijg je vier loten cadeau.

Trekking

De trekking van het Miljoenenspel vindt elke zaterdag om 21:30 uur plaats, zodat je nog meer kans maakt om prijzen te winnen. Dit wordt online bekend gemaakt en ook kun je hier de actuele uitslag volgen.

Gewonnen?

  • Prijzen t/m 600 euro: Deze prijzen kun je ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.
  • Prijzen van 600 t/m 10.100 euro: Je moet voor je prijs naar een geselecteerd verkooppunt gaan. De winkelier zal je gegevens invoeren in het systeem van het Miljoenenspel. Als deze gegevens zijn gecontroleerd door de loterij, moet je tekenen en ontvang je een ontvangstbewijs. Het geld zal binnen vijf werkdagen op je rekening worden overgemaakt.
  • Prijzen vanaf 10.100 euro: Je moet je prijs innen op het hoofdkantoor van de Nederlandse Staatsloterij en maak van tevoren even een afspraak.

Meespelen

Je kunt elke week automatisch meespelen met het Miljoenenspel of je kunt eenmalig meedoen met een trekking. Per lot kun je zelf het derde getal kiezen, ook wel jouw geluksgetal. Je kunt er ook voor kiezen om geen getal in te vullen, dan wordt het voor jou bepaald. Een lot kost 5 euro. Het is ook mogelijk om online mee te spelen met het Miljoenenspel.

Met een ballensysteem wordt bepaald of de Jackpot valt. In de ballenmachine zitten zes ballen en elke trekking worden er drie ballen getrokken. Wanneer er drie ballen van dezelfde kleur worden getrokken, valt de Jackpot.

Geschiedenis

Het miljoenenspel wordt voor het eerst gespeeld op 3 maart 2012. Het is daarmee de jongste loterij van Nederland. Het Miljoenenspel is onderdeel van de Staatsloterij. Uit onderzoek onder hun deelnemers is gebleken dat veel mensen graag zien dat de grote prijzen opgedeeld worden in kleinere prijzen. Op die manier zouden meer mensen van het geld kunnen genieten.

Contact

Het Miljoenenspel bevindt zich in het pand van de Nederlandse Staatsloterij aan de Paleisstraat 5 in het centrum van Den Haag.

Postadres:
Het Miljoenenspel
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

Het Miljoenenspel is te bereiken op telefoonnummer 070-550 08 08, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur of via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

BankGiro Loterij Kies je WelkomstcadeauBankGiro Loterij Kies je Welkomstcadeau