Home / Verantwoord spelen

Verantwoord spelen

Een gokje wagen doen we allemaal wel eens. De een wat vaker dan de ander. Omdat het leuk en spannend is, helemaal natuurlijk als je wint! Maar het moet wel leuk blijven. Verantwoord spelen betreft niet zozeer mensen die niet tegen hun verlies kunnen maar mensen die niet tegen winnen kunnen. Die moeten blijven winnen. Want dat kan natuurlijk niet. Soms win je en soms verlies je. Anders zou het ook geen gokken heten.

Gokken doe je daarom met geld dat van jou is en dat je van jezelf mag verliezen. Dan is het niet zo erg als je het verliest en is het des te leuker als je wat wint. We wensen je veel plezier en natuurlijk heel veel geluk toe met welk lot je ook koopt, maar houd het leuk en onthoud: laat het gokken zelf nooit je lot zijn!

Heb je vragen of hulp nodig, kijk dan eens bij onderstaande instanties.

Hulp bij gokverslaving

Gokverslaving.nl

Kijk op deze website voor informatie over gokverslaving, leer herkennen of je verslaafd bent of niet en wat je kunt doen om er van af te komen.
www.gokverslaving.nl

Jellinek

De Jellinek heeft onder andere als doel om mensen met ernstige psychische problemen en verslavingsproblemen hulp te bieden. Op deze link leer je de symptomen van gokverslaving te herkennen.

AGOG – Stichting Anonieme Gokkers Nederland

De AGOG biedt hup aan mensen met een gokverslaving. Door te praten met lotgenoten wordt hulp geboden aan gokverslaafden.

www.agog.nl

U-center

U-center is een privé kliniek die hulp biedt bij verschillende verslavingen waaronder ook gokverslaving.

Bekijk het behandelprogramma

Wikipedia

Lees de pagina over Pathologisch gokken.

Controlerende instanties en conumentenorganisaties

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Op deze website lees je alles over kansspelen en de regelgeving omtrent loterijen.

www.rijksoverheid.nl

 

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer