Home / Privacyverklaring

Privacyverklaring

We informeren je graag hoe we met jouw privacy omgaan.

We houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat we ze fatsoenlijk gebruiken. In de privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we op onze website verzamelen en hoe we deze gebruiken.

Statistieken via Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Zo kunnen wij onze website verbeteren. Verder houden we anoniem bij welke prijzen er op welke lotnummers vallen. Google kan statistieken aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Wij hebben Google contractueel verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en jouw IP adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics in de Verenigde Staten. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Je  kunt een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat u bij onze en andere websites met haar Analytics dienst wordt gevolgd.

Performace Based Advertising

Deze website maakt gebruikt van de diensten van Daisycon en Tradedoubler om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.

Om deze dienst uit te kunnen voeren maken onze partners Daisycon en Tradedoubler gebruik van zogeheten affiliate cookies. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weten Daisycon en Tradedoubler dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon en Tradedoubler verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt weinig tot geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon of Tradedoubler.

Bij het tonen van de brede advertentie onderaan de pagina heb je de mogelijkheid om deze weg te klikken. Om te onthouden dat deze advertentie niet meer getoond moet worden, wordt een cookie gebruikt (hide_ad).

Contactformulier

Met de contactformulieren op onze website kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hierbij vragen we uiteraard je naam en je e-mailadres om contact met je te kunnen opnemen. Het contactformulier wordt afgeleverd  op onze e-mailadressen (Office 365). We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Beveiliging

Om datalekken te voorkomen en hackers het zo moeilijk mogelijk te maken passen we de volgende beveiliging toe:

  • Beveiligde SSL verbinding
  • Frequent bijgewerkte software
  • Specifieke extra beveiligingssoftware
  • Aangepaste installatie met afwijkende URL structuur

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, dienen we mogelijk ook onze privacyverklaring aan te passen. Let dus altijd op de datum hierboven.

Inzage en wijziging van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, neem dan contact met ons op.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg over welke persoonsgegevens we van je hebben en hoe we deze gebruiken.
  • Het laten corrigeren van de persoonsgegevens die we van je hebben.
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens die we van je hebben.
  • Het intrekken van toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken.
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van jouw persoonsgegevens.

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Loten.nl

Loten.nl wordt beheerd door Publia, een bedrijf dat valt onder New Fountain en is gevestigd op de Hendrik Figeeweg 3 G22, 2031 BJ in Haarlem.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, vragen we je een bericht te sturen naar info@loten.nl. Mochten wij je alsnog niet goed helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je hoe u een klacht kunt indienen.

© 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer