Home / FAQs / Miljoenenspel

Miljoenenspel

Hoe kan ik het miljoenenspel opzeggen?

Je kunt hier heel eenvoudig het Miljoenenspel opzeggen. Dat kan op ieder gewenst moment per telefoon, schriftelijk of online. Afhankelijk van wanneer je opzegt kan het zijn dat je nog 2 of 3 trekkingen meespeelt.

Zijn de prijzen in het Miljoenenspel belastingvrij?

Ja. De prijzen die je wint bij Miljoenenspel zijn belastingvrij. Dat betekent dat je geen kansspelbelasting hoeft te betalen. Het miljoenenspel is onderdeel van de Staatsloterij, waar de prijzen ook belastingvrij zijn.

Waar vind ik de trekkingsuitslag van het Miljoenenspel?

De trekkingsuitslag van het Miljoenenspel vind je bij ons op de website. Elke zaterdag rond de klok van 21:30 vind je hier de trekkingsuitslag. De laatste trekking dateert van Miljoenenspel 15 juni 2024.

Tot hoe laat kan ik Miljoenenspel loten kopen?

Je kunt Miljoenenspel loten kopen tot 17:00 uur op de dag van de trekking (zaterdag). Daarna gaat het Miljoenenspel zich voorbereiden op de trekking die om 21:30 uur plaatsvindt.

Kan ik zelf mijn lotnummer kiezen bij het Miljoenenspel?

Nee, het is niet mogelijk om zelf een lotnummer te kiezen bij Miljoenenspel. Wel kun je zelf een geluksletter kiezen.

Wanneer krijg ik mijn Miljoenenspel lot?

Zodra een automatische incasso of betaling gelukt is ontvang je je Miljoenenspel lot(en) per e-mail.

Wat kost een lot in het Miljoenenspel

Een Miljoenenspel lot kost € 5. Je kunt per keer een los lot kopen, maar je kunt uiteraard ook elke zaterdag automatisch meespelen.

Wanneer is de trekking van het miljoenenspel?

Het Miljoenenspel kent een wekelijkse trekking. Elke week op zaterdag om 21:30 worden er gegarandeerde hoofdprijzen uitgekeerd van € 100.000,-, € 20.000,- en € 10.000,-. De trekkingsuitslag van het Miljoenenspel vind je hier.

Wat is de hoogte van de jackpot in het Miljoenenspel?

De hoogte van de jackpot in het Miljoenenspel is altijd € 1 miljoen. Je kunt daar 3x kans op maken.

Wanneer valt de jackpot in het Miljoenenspel?

Het Miljoenenspel trekt één bal uit drie groene en drie paarse ballen. Per hoofdprijs wordt eerst een Geluksletter, en dan een lotnummer getrokken. Als je alle cijfers goed hebt en de letter staat op de juiste plek, dan win je de bijbehorende hoofdprijs van €20.000, €10.000 of €5.000.

Als het getrokken geluksletter hetzelfde is als de letter van het winnende lotnummer en ook de paarse bal is getrokken, dan wordt je hoofdprijs verdubbeld.
Als de groene bal getrokken wordt getrokken (en ook het geluksletter hetzelfde is), dan win je € 1 miljoen.

Wanneer een miljoen niet valt of de hoofdprijs niet verdubbeld wordt, dan wordt deze prijs niet uitgekeerd. Deze kun je dan weer winnen in de volgende trekking.

Wat gebeurt er als de jackpot hoger staat dan € 1 miljoen?

De jackpot bij het Miljoenenspel is altijd precies € 1 miljoen en wordt dus niet hoger.

Wat is het Miljoenenspel?

Het Miljoenenspel maakt deel uit van de Nederlandse Loterij en kent een wekelijkse trekking op zaterdag rond de klok van 21:30. Je maakt elke week 3x kans op € 1 miljoen. Een lot kost € 5.

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer