Home / FAQs / Lucky Day

Lucky Day

Wanneer krijg ik mijn Lucky Day prijs?

Online spelen
Je gewonnen geld bij Lucky Day wordt binnen een paar dagen in ‘Mijn Saldo’ gestort. Daar vandaan je het gewonnen geld kunt inzetten om opnieuw mee te spelen. Ook kun je het overboeken naar je bankrekening. Een prijs tot € 5.000,- wordt automatisch overgeboekt naar je wallet of op het ingestelde rekeningnummer. Dit kun je zelf instellen in je account. Wanneer je een prijs hoger dan € 5.000,-  hebt gewonnen, neemt Lucky Day contact met je op!

Winkelspeler
Prijzen tot € 50,- kun je met een geldig deelnamebewijs vanaf de dag na de trekking laten uitbetalen bij de winkelier. Een aantal winkeliers betaalt zelfs uit tot € 449,00. Voor prijzen tussen de € 450 en € 5.000,- dien je je ingevulde deelnamebewijs + een kopie van je ID of paspoort in een sealbag van PostNL met verzekerservice op te sturen naar Nederlandse Loterij, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Maak hiervoor wel een kopietje van je deelnamebewijs. De kosten van het versturen worden samen met het prijzengeld teruggestort op je rekening en kost je dus niet.

Voor prijzen boven de € 5.000,- dien je op het kantoor van Lucky Day te Rijswijk langs te komen. Voordat je dit doet dien je een afspraak te maken op telefoonnummer 070-550 08 02 bereikbaar op werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Als je met meerdere trekkingen meespeelt is het mogelijk om je prijs tussentijds te innen bij de winkelier. Je krijgt dan een nieuw deelnameformulier mee.

Waar vind ik de trekkingsuitslag?

Je kunt de laatste trekking van Lucky Day maar ook eerdere trekkingen vinden op Loten.nl onder Lucky Day trekkingsuitslagen. De laatste Lucky Day trekking dateert van Lucky Day Zondag 16 juni 2024.

Hoe werkt het Lucky Day abonnement precies?

Je geeft aan op welke dagen je wilt meespelen, er is elke dag een Lucky Day trekking. Voor je deelname bepaal je zelf je inleg van € 1,50 t/m € 22,50. Je speelt mee met een zelf aantal gekozen getallen, tot maximaal 10. Dagelijks worden door een notaris 20 uit 80 getallen gekozen en hoe meer getallen jij goed hebt, hoe hoger de prijs. Zie hiervoor het Lucky Day prijzenschema.

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer