Home / Loterijen / Overige loterijen / Grote Clubactie

Grote Clubactie

Prijzen

De hoofdprijs was in 2012 100.000 euro en daarnaast waren er onder andere kleinere geldbedragen en vakantiecheques te winnen. Je kunt al prijzen winnen vanaf vier goede eindcijfers.

Trekking

Op 28 september vindt de trekking plaats en actuele informatie over de uitslag is op de website van de Grote Clubactie  te vinden.

Meespelen

Verkopen van loten

Op 14 september begint de verkoop van de loten. Zorg dat je van tevoren weet wie de loten gaan verkopen, dat de materialen klaarstaan, dat de actie bekend wordt gemaakt, etc. Ook moet iemand de rol van coördinator op zich nemen.

Kopen van loten

Je kunt op drie manieren een lot kopen: eenmalige machtiging, contante verkoop of online verkoop. Bij contante verkoop geven de kopers door hoeveel loten ze willen hebben en dit wordt vrijwel direct afgehandeld. Loten zijn te koop voor 3 euro per stuk.

Goede doelen

De Grote Clubactie wil allerlei soorten verenigingen hun doelen laten bereiken. Het kan gaan om muziek, sport, cultuur, etc. Van de totale opbrengst gaat 80% naar de clubkas, zodat verenigingen hun doelen kunnen bereiken. Het geld kan bijvoorbeeld worden besteed aan onderhoud en het kopen van materialen. Er nemen meer dan 7.000 clubs deel en hieronder wordt jaarlijks 9 miljoen euro verdeeld.

Geschiedenis

De Grote Clubactie is in 1972 opgericht door Pierre Claessens, die op dat moment chef-redacteur bij het Nieuwsblad van het Zuiden was.

Contact

Het bezoekadres van de Grote Clubactie bevindt zich aan de Apennijnenweg 16 in Tilburg.

Postadres:
De Grote Clubactie
Postbus 440
5000 AK Tilburg

De Grote Clubactie is iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur te bereiken op telefoonnummer 013 – 455 28 25, faxnummer 013 – 455 29 38, e-mailadres info@clubactie.nl of via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer