Euro Million

Prijzen

Bij Euro Million kun je wekelijks meer dan 15 miljoen euro winnen. De Jackpot stijgt elke keer als er niemand heeft gewonnen. Daarnaast zal de winst verdeeld worden als er meerdere winnaars zijn. Op dit moment staat de Jackpot op 21 miljoen euro.

Trekking

De trekkingen van Euro Million vinden plaats op dinsdag en vrijdag rond 23:00 uur. De uitslag wordt bekend gemaakt via de televisie, website, Teletekstpagina, krant, radio, een informatienummer en bij de verkooppunten.

Meespelen

Deelnemen kan door een enkelvoudig of een meervoudig formulier, dat verkrijgbaar is op een verkooppunt. Bij een enkelvoudig formulier kies je vijf cijfers en twee sterren voor 2 euro. Bij een meervoudig formulier kan je tot tien nummers en elf sterren kiezen. De minimumprijs voor een lot is 6 euro. Er worden 5 uit 50 nummers en 2 uit 11 nummers getrokken. Komen al jouw nummers overeen, dan win je de Jackpot. Ook als niet alle nummers hetzelfde zijn, kun je prijzen winnen.Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een spel dat door het verkooppunt is georganiseerd. Hierbij speel je samen met anderen en dit verhoogt de winkans. Ook kun je samen met anderen een eigen spel organiseren. Het is hier belangrijk dat je alle gegevens goed bijhoudt.

Overig

Voor overige informatie over bijvoorbeeld goede doelen, geschiedenis of contact, kijk dan bij de algemene informatie over de Nationale Loterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer