KENO

Prijzen

Er kan dagelijks tot 5.000 euro gewonnen worden. Het te winnen bedrag hangt af van de gekochte loten. Hoe meer nummers je aankruist, des te groter je bereik, des te groter de winst. Daarnaast is de winst afhankelijk van de inleg en de mate van gebruik. Bij KENO kun je tot 1 miljoen euro winnen.

Trekking

KENO is dagelijks te spelen en de uitslag wordt bekendgemaakt om 19:10 uur. Actuele informatie over de trekkingen is te vinden op de website.

Meespelen

KENO wordt anders gespeeld dan de meeste loterijen. Het is te vergelijken met de Nederlandse loterij ‘Lucky Day’. Van 70 nummers worden er 20 willekeurig geselecteerd. Afhankelijk van het type lot kun je twee tot tien nummers aankruisen. Een voordeel van KENO is dat je in staat bent te winnen, zelfs als je geen punten hebt verdiend. Dit kan alleen als je acht, negen of tien nummers hebt ingevuld. Je kunt er bij KENO voor kiezen om één, twee, vijf of tien euro in te zetten. Een lot kost 1 euro.

Plus 5 is een loterij die in combinatie met KENO gespeeld kan worden. Het lotnummer van Plus 5 bestaat uit vijf cijfers. De kosten van Plus 5 zijn 75 cent.

Via www.lotto.de is het mogelijk om online mee te spelen.

Overig

Voor overige informatie over bijvoorbeeld goede doelen, geschiedenis of contact, kijk dan bij de algemene informatie over Lotto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer