LOTTO 6aus49

Prijzen

Bij LOTTO 6aus49 bedraagt het te winnen bedrag 50% van de totale inzet. Op dit moment staat de Jackpot op ongeveer 6 miljoen euro.

Trekking

Elke woensdag en zaterdag vindt er een trekking plaats. Op woensdag wordt de trekking om 18:50 uur bekend gemaakt en op zaterdag om 21:45 uur. Actuele informatie is te vinden op de website en in het tijdschrift van de loterij, in kranten, op de televisie, de Teletekstpagina en de hiervoor bestemde informatiepunten.

Meespelen

Er worden zes nummers en een reservebal getrokken. Om prijzen te winnen moeten minimaal twee willekeurige nummers én het laatste nummer overeenkomen met je eigen nummers. Tot slot zijn er tien extra ballen, genummerd van nul t/m negen, waarvan er één wordt gekozen: de Superbal. Op deze manier maak je extra kans op de Superjackpot. Het kopen van een lot kost 1 euro. In combinatie met een lot van LOTTO 6aus49 kun je voor €2,50 deelnemen aan de loterij Spiel 77 en voor €1,25 aan Super 6.

Via www.lotto.de is het mogelijk om LOTTO 6aus49 online mee te spelen.

Overig

LOTTO 6aus49 is één van de populairste varianten van de Lotto, ontstaan in 1955.

Voor overige informatie over bijvoorbeeld goede doelen, geschiedenis of contact, kijk dan bij de algemene informatie over Lotto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer