Home / Loterijen / VriendenLoterij

VriendenLoterij

Jackpot Elke week € 100.000,-
Lotprijs € 14
Volgende trekking Woensdag 9 december 2020

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een club met vrienden die ervan houden om jou te verrassen. Vrienden, die als je wint, samen een feestje met je bouwen. De VriendenLoterij is er ook voor een steuntje in de rug. De VriendenLoterij steunt clubs, verenigingen en goede doelen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds de oprichting in 1988 is er bijna € 1 miljard geschonken aan ruim 3300 (sport)clubs, verenigingen en goede doelen.

Speel mee met VriendenLoterij Bingo voor € 100.000,-

Speel heel november gratis mee met VriendenLoterij Bingo. Per lot ontvang je een bingokaart, daarmee kun je elke week op zaterdag Bingo spelen.

vriendenloterij bingo

Elke week een Bingotrekking

Bij de VriendenLoterij is er wekelijks op zaterdag een Bingotrekking. Hierbij maak je kans op mooie Bingoprijzen. Wanneer je als eerst een volle Bingokaart hebt, win je € 100.000,-. Elke week zijn er met Bingo gemiddeld 80.000 winnaars. Daarnaast heb je als deelnemer de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

Wil je ook kans maken op Bingoprijzen én goede doelen steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij, je krijgt bovendien de eerste maand gratis.

Hoe werkt de VriendenLoterij Bingo?

Iedereen die meespeelt met de VriendenLoterij speelt automatisch mee met Bingo. Voor elke week ontvang je per lot jouw eigen unieke Bingokaart. Heb je die niet ontvangen? Dan kun je die ook downloaden van www.bingomee.nl. In de Bingomachine van de VriendenLoterij zitten 40 ballen. Daar worden, onder toeziend oog van de notaris, elke week weer veertig ballen uit getrokken. Degene die zijn Bingokaart als eerste vol heeft, wint € 100.000,-. Elke zaterdag om 21:30 is op SBS 6 de € 100.000 euro quiz te zien waarbij je mee kunt spelen met je eigen Bingokaart.

Wat is je winkans?

Per Bingotrekking, maak je iedere week ruim 11% kans om een prijs te winnen. Anders gezegd is dat een kans van 1 op 8,6. Met iedere Bingotrekking valt gegarandeerd elke week de hoofdprijs van € 100.000,-. Als je in 2021 het hele jaar meespeelt is de kans dat je in ieder geval één keer de hoofdprijs wint ongeveer 1:7.890*.

*Het gemiddeld aantal winnaars per week is gebaseerd op 1000 proeftrekkingen op het deelnemersbestand van de VriendenLoterij van 2020.

VriendenLoterij opzeggen

Wil je niet meer meespelen met de VriendenLoterij dan kun je je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Meer hierover lees je op de Vriendenloterij opzegpagina.

Contact opnemen met de VriendenLoterij?

Postadres:
VriendenLoterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

De VriendenLoterij is te bereiken op telefoonnummer 088 - 020 1020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of bekijk hier andere contactgegevens van de VriendenLoterij.

2 Reacties

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2020 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer