VriendenLoterij

vriendenloterijJackpot: € 1 miljoen


Actie: Zie direct of je € 25.000,- of één van de honderden TV’s wint
vriendenloterij

Prijzen

De VriendenLoterij is de loterij waarbij je vrienden ook winnen, als jij hebt gewonnen. Je maakt iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen van 100.000, 50.000 en 25.000 euro of prijzen zoals een auto, tv’s, vakanties en scooters. De prijzen kunnen per maand verschillen, meer informatie hierover vind je op de website van de VriendenLoterij. De Jackpot staat op dit moment op € 1 miljoen en de winkans is 1 op 4.

Trekking

Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan 2 zonder Jackpotbonus. Elke 9e van de maand wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt en weet je of je in de prijzen bent gevallen. De actuele uitslag vind je online. Geldprijzen worden automatisch overgemaakt op je rekening en overige prijzen krijg je thuis gestuurd.

Meespelen

Je doet mee aan de VriendenLoterij door te spelen met je mobiele telefoonnummer. Wil je dit nummer liever niet gebruiken of heb je geen mobiele telefoon, dan wijst de VriendenLoterij je een fictief nummer toe. Een lot kost € 13,50. Je kunt je aanmelden door te bellen of online mee te spelen.

Goede doelen

De VriendenLoterij steunt goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn. Bij de VriendenLoterij gaat 50% van de omzet naar goede doelen. In 2015 was dat ruim 52,9 miljoen euro. Zo weet je dat je geld sowieso goed besteed wordt, ook al win je zelf niks. Je kunt bij de VriendenLoterij zelf kiezen welk goed doel je steunt. Als je liever alle 48 doelen wilt steunen, dan kan dat ook. Of bekijk alle goede doelen in het overzicht.

Geschiedenis

De VriendenLoterij is in 1989 opgericht op initiatief van Humanitas onder de naam Sponsor Loterij, wat later SponsorBingo Loterij werd. De naam is op 1 januari 2011 veranderd naar de VriendenLoterij.

Contact

Postadres:
VriendenLoterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

De VriendenLoterij is iedere werkdag tussen 09:00 en 21:00 en op zaterdag tussen 10:00 en 16:30 uur te bereiken op telefoonnummer 0900 – 300 1400 (50 cent per gesprek) of via het contactformulier.

2 Reacties

 1. Ik had me al aangemeld afgelopen week, krijg ik weer een mailtje of ik me wil weer wil aanmelden voor 2x prijs, dat is toch automatisch als ik me aanmeld, kreeg idee dat ik me dan voor nog een lot aanmeld

  Cornelis Kessel

  Beantwoord
  • Beste Cornelis,

   Ik vermoed dat die een automatische mailing is die de VriendenLoterij gestuurd heeft. Als je je al hebt aangemeld kun je deze e-mail negeren.

   Vriendelijke groet,
   Redactie Loten.nl

   Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang gegarandeerd geld bij de BankGiro Loterij