Home / Loterijen / VriendenLoterij

VriendenLoterij

Jackpot Elke week € 100.000,-
Lotprijs € 14
Volgende trekking Maandag 9 augustus 2021

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een club met vrienden die ervan houden om jou te verrassen. Vrienden, die als je wint, samen een feestje met je bouwen. De VriendenLoterij is er ook voor een steuntje in de rug. De VriendenLoterij steunt clubs, verenigingen en goede doelen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds de oprichting in 1988 is er bijna € 1 miljard geschonken aan ruim 3300 (sport)clubs, verenigingen en goede doelen.

VriendenLoterij Bingo uitslag

Bekijk hier de VriendenLoterij Bingo uitslagen.

Actie: Kies jouw voetbal en zie direct of je € 25.000,- wint

In juli heeft de VriendenLoterij een leuke actie; Kies jouw voetbal en zie direct of je € 25.000,- wint

vriendenloterij ek voetbal

Elke vrijdag een Bingotrekking

Elke vrijdag rond 17:00 vindt de VriendenLoterij Bingotrekking plaats. Hierbij maak je kans op mooie Bingoprijzen. Wanneer je als eerst een volle Bingokaart hebt, win je € 100.000,-. Elke week zijn er met Bingo gemiddeld 80.000 winnaars. Daarnaast heb je als deelnemer de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

Wil je ook kans maken op Bingoprijzen én goede doelen steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij, je krijgt bovendien de eerste maand gratis.

Hoe werkt de VriendenLoterij Bingo?

Iedereen die meespeelt met de VriendenLoterij speelt automatisch mee met Bingo. Voor elke week ontvang je per lot jouw eigen unieke Bingokaart. Heb je die niet ontvangen? Dan kun je die ook downloaden van www.bingomee.nl. In de Bingomachine van de VriendenLoterij zitten 40 ballen. Daar worden, onder toeziend oog van de notaris, elke week weer veertig ballen uit getrokken. Degene die zijn Bingokaart als eerste vol heeft, wint € 100.000,-.

Wat is je winkans?

Per Bingotrekking, maak je iedere week ruim 11% kans om een prijs te winnen. Anders gezegd is dat een kans van 1 op 8,6. Met iedere Bingotrekking valt gegarandeerd elke week de hoofdprijs van € 100.000,-. Als je in 2021 het hele jaar meespeelt is de kans dat je in ieder geval één keer de hoofdprijs wint ongeveer 1:7.890*.

*Het gemiddeld aantal winnaars per week is gebaseerd op 1000 proeftrekkingen op het deelnemersbestand van de VriendenLoterij van 2020.

VriendenLoterij opzeggen

Wil je niet meer meespelen met de VriendenLoterij dan kun je je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Meer hierover lees je op de Vriendenloterij opzegpagina.

Contact opnemen met de VriendenLoterij?

Postadres:
VriendenLoterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

De VriendenLoterij is te bereiken op telefoonnummer 088 - 020 1020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of bekijk hier andere contactgegevens van de VriendenLoterij.

Veelgestelde vragen VriendenLoterij

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen aan de VriendenLoterij

Waar staan de VriendenLoterij uitslagen?

Je vindt hier de maandelijkse VriendenLoterij uitslag, deze wordt op de 9e van de maand gepubliceerd. De VriendenLoterij Bingo uitslag wordt elke vrijdag rond 17:00 gepubliceerd.

Komt VriendenLoterij Bingo op TV?

VriendenLoterij Bingo was tot en met eind november elke zaterdag op tv te zien. Sinds december 2020 kun je de uitslag alleen online checken. Elke vrijdagmiddag rond de klok van 17:00 vind je op deze pagina de uitslag van VriendenLoterij Bingo.

Wat is de VriendenLoterij Prijs naar Keuze?

Met de Prijs naar Keuze kun je zelf kiezen uit diverse kookboeken, leesboeken, spellen of cadeaubonnen. De zijn echter voorbeelden, het aanbod wisselt. Als je een prijs naar keuze hebt gewonnen ontvang een persoonlijke code per mail of per post. Die code kun je invoeren op prijs.vriendenloterij.nl. Je ontvangt je prijs dan binnen 2 weken.

Welke prijzen kun je winnen bij VriendenLoterij Bingo?

Degene die als eerst een volle BingoKaart heeft wint € 100.000,-. Dat kunnen overigens ook meerdere mensen zijn, die krijgen dan allemaal € 100.000,-. Daarnaast verschilt het prijzenpakket per trekking, de tweede prijs kan bijvoorbeeld € 50.000,- zijn, verder worden er Apple Watches, Nespresso-apparaten en een prijs naar keuze weggegeven. Elke vrijdag rond 17:00 wordt de uitslag van VriendenLoterij Bingo gepubliceerd.

Wanneer krijg je je prijs van VriendenLoterij Bingo?

Je ontvangt binnen 5 weken meer informatie over je gewonnen prijs bij VriendenLoterij Bingo. Heb je daarna nog niets gehoord? Neem dan contact op met de VriendenLoterij op nummer 088 - 020 1020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Hoe kun je VriendenLoterij opzeggen?

Je kunt de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen:

  1. Opzeggen per telefoon op 088 - 020 1020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
  2. Je kunt onderstaande opzegbrief invullen en afdrukken of direct versturen.

Voor je persoonlijke VriendenLoterij opzegbrief kan je je gegevens invullen op de VriendenLoterij opzeggen-pagina. Je kunt de opzegbrief dan afdrukken of direct versturen.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden aan de VriendenLoterij

4 Reacties

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2021 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer