Prijzen

Iedere trekking maak je bij de BankGiro Loterij kans op ruim honderdduizend prijzen, zoals stedenreizen, cadeaubonnen en keuzeprijzen. Daarnaast maakt de BankGiro Loterij elke dag een winnaar bekend van € 10.000,- en gaat er elke week € 100.000,- uit. Verder speel je elke maand mee voor de hoofdprijs van € 1 miljoen.

Trekkingsuitslag

De uitslagen van de maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij worden op de 10e van de maand gepubliceerd. Daarnaast worden er dagelijks winnaars van geldprijzen bekendgemaakt. Extra trekkingen worden op een andere dag gepubliceerd.

Ieder jaar zijn er bij de BankGiro Loterij vijftien trekkingen. Daarvan zijn 12 trekkingen maandelijks en drie extra trekkingen. Voor de extra trekkingen biedt de BankGiro Loterij een aangepast prijzenpakket.

Meespelen en lotnummer

Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer. Naast 5 cijfers heeft ieder lot 2 eindletters waarmee je lotnummer uniek is. Een lot kost € 13,50 per trekking en meespelen kan hier.

Goede doelen

De helft van je inleg gaat rechtstreeks naar organisaties die werken op gebied van cultuur en monumentenzorg in Nederland. Dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij kon zij in 2016 € 66,9 miljoen verdelen onder 66 culturele organisaties.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en steunt hierbij culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Daarnaast werft de loterij fondsen om voor deze organisaties activiteiten te ondersteunen en bekendheid te geven aan hun werk.

Contact

Postadres:
BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

De BankGiro Loterij is te bereiken op telefoonnummer 0900-3001600, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of via het contactformulier.

6 Reacties

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    © 2018 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer

    BankGiro Loterij gegarandeerd geldBankGiro Loterij gegarandeerd geld