BankGiro Loterij

bankgiro loterijJackpot: € 1 miljoen


Actie: Is jouw Gouden Code € 25.000,- waard?

bankgiro loterij

Prijzen

Iedere trekking maak je bij de BankGiro Loterij kans op ruim honderdduizend prijzen, zoals stedenreizen, cadeaubonnen en keuzeprijzen. Daarnaast maakt de BankGiro Loterij elke dag een winnaar bekend van € 10.000,- en gaat er elke week € 100.000,- uit. Verder speel je elke maand mee voor de hoofdprijs van € 1 miljoen.

Gouden Code = Gegarandeerd geld tot € 25.000,-

Bij de BankGiro Loterij kun je momenteel een Gouden Code invullen waarmee je gegarandeerd geld ontvangt.

Trekkingsuitslag

De uitslagen van de maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij worden op de 10e van de maand gepubliceerd. Daarnaast worden er dagelijks winnaars van geldprijzen bekendgemaakt. Extra trekkingen worden op een andere dag gepubliceerd.

Ieder jaar zijn er bij de BankGiro Loterij vijftien trekkingen. Daarvan zijn 12 trekkingen maandelijks en drie extra trekkingen. Voor de extra trekkingen biedt de BankGiro Loterij een aangepast prijzenpakket.

Meespelen en lotnummer

Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer. Naast 5 cijfers heeft ieder lot 2 eindletters waarmee je lotnummer uniek is. Een lot kost € 13,50 per trekking en meespelen kan hier.

Goede doelen

De helft van je inleg gaat rechtstreeks naar organisaties die werken op gebied van cultuur en monumentenzorg in Nederland. Dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij kon zij in 2016 € 66,9 miljoen verdelen onder 66 culturele organisaties.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en steunt hierbij culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Daarnaast werft de loterij fondsen om voor deze organisaties activiteiten te ondersteunen en bekendheid te geven aan hun werk.

Contact

Postadres:
BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

De BankGiro Loterij is iedere werkdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 tot 16:00 te bereiken op telefoonnummer 0900 – 300 1600 (10 cent p/m) of via het contactformulier.

3 Reacties

 1. Heb in november verrassingsprijs gewonnen maar de verrassing is waarschijnlijk niets tot op heden niet ontvangen

  Beantwoord
  • Beste Marian,

   Dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de BankGiro Loterij op telefoonnummer: 0900-3001600

   Vriendelijke groet,
   Redactie Loten.nl

   Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang gegarandeerd geld bij de BankGiro Loterij